Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul LIVE, ora 11.00: Analiza sondajului care ii arata pe Ponta si Iohannis fara emotii in finala prezidentiala

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE, ora 11.00: Analiza sondajului care ii arata pe Ponta si Iohannis fara emotii in finala prezidentiala

Remus Stefureac, director INSCOP Reasearch, vine la Adevarul Live pentru a comenta datele din sondajul publicat azi de Adevarul. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Ce efect are in sondaje deconspirarea lui Victor Ponta ca fost ofiter SIE?

Darie Cristea, director de cercetare al INSCOP Research, vine la Adevarul LIVE, de la ora 11. 00, pentru a explica posibilul efect in sondaje al dezvaluirii pe care Traian Basescu a facut-o aseara despre apartenenta lui Victor Ponta la Serviciul de Informatii Externe.

Adevarul LIVE, ora 11.00/ Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, despre intalnirea cu ONG-urile

Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, vine la Adevarul LIVE luni, de la ora 11. 00, pentru a discuta despre relatia Guvernului cu reprezentatii organizatiilor neguvernamentale. in platou se va afla siViorelMicescu, directorul executiv alCENTRAS, organizator al Forumului ONG-urilor.

Adevarul LIVE, ora 11.00: Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, despre intalnirea cu ONG-urile

Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, vine la Adevarul LIVE luni, de la ora 11. 00, pentru a discuta despre relatia Guvernului cu reprezentatii organizatiilor neguvernamentale. in platou se va afla siViorelMicescu, directorul executiv alCENTRAS, organizator al Forumului ONG-urilor.

Adevarul LIVE, ora 12.00: Grigore Cartianu, analiza la jumatatea campaniei prezidentiale

Jurnalistul Grigore Cartianu face, la Adevarul LIVE de la ora 12. 00, analiza campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale 2014 la jumatatea ei.

VIDEO Adevarul Live. Cristea, despre dezvaluirea lui Basescu: Reactia lui Ponta a fost buna. Electoratul lui este rezistent la astfel de mesaje

Darie Cristea, director de cercetare al INSCOP Research, a venit la Adevarul LIVE pentru a explica posibilul efect in sondaje al dezvaluirii pe care Traian Basescu a facut-o aseara despre apartenenta lui Victor Ponta la Serviciul de Informatii Externe.

Adevarul Live, ora 13.oo: Candidatii la prezidentiale, somati sa raspunda la intrebarile societatii civile

Publicatia de stanga Critic Atac a formulat, in urma unei dezbateri publice, o serie de intrebari la care candidatii nu raspund. Impozitarea progresiva, taxarea suplimentara a proprietatii si capitalului, relatia cetatenilor cu bancile sunt cateva dintre punctele aflate pe lista somatiei. Doi dintre initiatori, Florin Poenaru si scriitorul Vasile Ernu sunt invitatii jurnalistei Ioana Lupea, de la ora 13. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 14.00: Klaus Iohannis, in confruntarea cu bloggerii

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, vine miercuri la Adevarul Live, de la ora 14. 00, unde va raspunde intrebarilor venite din partea bloggerilor adevarul. ro.

Alege presedintele.Monica Macovei vine luni, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Monica Macovei, candidat la alegerile prezidentiale, va raspunde, luni, la Adevarul Live, tirului de intrebari pe care bloggerii Adevarul le pregatesc in numele cititorilor.

Istoricul Lucian Boia, invitat la Adevarul Live de la ora 14.00

Unul dintre cei mai prolifici si mai apreciati istorici romani ai momentului, Lucian Boia este invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live de la ora 14:00. Autorul va vorbi despre cea mai recenta carte a sa, Suveranii Romaniei. Monarhia, o solutie?, care va fi lansata sambata, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas Cismigiu.

Despre reconectarea cu Romania dupa un master in Bruxelles, la Adevarul live, de la ora 15.00

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live discutam cu Loredana Lavric, o tanara absolventa de master in Belgia, la Bruxelles, care a decis, dupa un job acolo, sa revina in tara pentru a-si construi o cariera.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )