Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Morgenstern, umilita de un politist. Reactia actritei dupa intamplarea nefericita

Playtech Playtech,
Maia Morgenstern, umilita de un politist. Reactia actritei dupa intamplarea nefericita

Maia Morgenstern, celebra actrita din Sacrificiul, a fost umilita in trafic de un politist care nu purta masca si nu respecta regulile de distantare sociala. intamplarea a avut loc pe o strada din Capitala. Maia Morgenstern, oprita si umilita in trafic indragita actrita a impartasit cu fanii de pe retelele sociale o experienta neplacuta, care . continuă pe Playtech

Maia Morgenstern, umilita de un politist care a refuzat sa poarte masca. Motivul surprinzator pentru care a fost amendata

Cunoscuta actrita Maia Morgenstern a fost amendata de un agent de politie pentru un motiv mai rar intalnit. Actrita nu a contestat amenda, dar i-a reprosat politistului ca nu poarta masca.

Maia Morgenstern a fost amendata in trafic. Dumneavoastra, domnule agent, nu purtati masca

Maia Morgenstern a trecut printr-o experienta mai puti placuta. Totul s-a intamplat in seara de duminica, atunci cand actrita era in drum spre casa dupa un spectacol. Pe Calea Victoriei a oprit-o un agent.

Maia Morgenstern, amendata in trafic. Gestul politistului care a scos-o din minti

Maia Morgenstern a fost amendata, duminica seara, de catre un agent de la Politia Rutiera. Actrita s-a aratat de-a dreptul manioasa de modul in care s-au petrecut lucrurile. Explicatiile date de aceasta pe Facebook au atras atentia fanilor. Ce a facut Maia Morgenstern de a fost amendata in trafic Maia Morgenstern se afla, duminica seara, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )