Libnet.ro
UNICEF

09:15

Maia Sandu, avertisment pentru protestatari: Cei care au participat ieri la protest au gasit in gentile lor obiecte straine, inclusiv cutite (VIDEO)

B1 B1,
Maia Sandu, avertisment pentru protestatari: Cei care au participat ieri la protest au gasit in gentile lor obiecte straine, inclusiv cutite (VIDEO)

Maia Sandu, liderul PAS si fost candidat la presedintia Republicii Moldova, sustine ca multi dintre cei care au participat la protestul imotriva invalidarii mandatului de primar castigat de Andrei Nastase au. continuă pe B1

Maia Sandu: Justitia controlata de Plahotniuc a luat cea mai criminala decizie

Presedina PAS, Maia Sandu, sustine ca justitia controlata de Plahotniuc a luat cea mai criminala decizie la adresa democratiei din Moldova cand a decis marti, 19 iunie, sa nu valideze rezultatul alegerilor din Chisinau.

Ungaria da o noua lovitura refugiatilor: Legea STOP Soros, promovata de Viktor Orban, a fost adoptata. Ce risca cei care ii vor ajuta pe migranti

Ungaria premierului Viktor Orban mai ia o masura controversata impotriva refugiatilor, sfidand astfel Uniunea Europeana si grupurile pentru apararea drepturilor omului. Parlamentul ungar a adoptat, miercuri,.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor REZIST pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi. Condamnare cu executare au scandat.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )