Libnet.ro
UNICEF

17:30

Maia Sandu, candidata la Presedintie: Republica Moldova ar putea cadea din nou in sfera de influenta a Rusiei

România Liberă România Liberă,
Maia Sandu, candidata la Presedintie: Republica Moldova ar putea cadea din nou in sfera de influenta a Rusiei

Uniunea Europeana risca sa vada Republica Moldova, care acum e tara partenera, cazand din nou in sfera de influenta a Rusiei, a avertizat candidata proeuropeana la Presedintie, Maia Sandu. continuă pe România Liberă

Europa va avea mai multa instabilitate in vecinatatea ei si un stat care se prabuseste, sau chiar intra in colaps: Maia Sandu, anunta probleme mari pentru Rep. Moldova in cazul alegerii unui presedinte pro-rus

Maia Sandu, candidata pro-europeana la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, a avertizat in timpul unei reuniuni a liderilor europeni de dreapta desfasurate vineri la Maastricht ca Republica Moldova.

Sondaj: Favoritii alegerilor din Republica Moldova sunt Igor Dodon si Maia Sandu

Presedintele Partidului Socialistilor, Igor Dodon, si lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sunt favoritii cursei prezidentiale din Republica Moldova, arata Barometrul de Opinie Publica realizat in octombrie.

Maia Sandu ii raspunde lui Vlad Plahotniuc, dupa ce acesta a anuntat ca o va sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova: Stiind ca murdareste tot ce atinge, el vine cu ideea de a ma sprijini

Omul de afaceri si prim-vicepresedintele Partidului Democrat PDM) Vlad Plahotniuc sustine ca Republica Moldova trebuie condusa de un presedinte pro-european. Maia Sandu a respins, marti dupa-amiaza, declaratiile omului de afaceri.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova: Pro-rusul Igor Dodon, sanse mari sa castige TURUL 2. Cum sta in sondaje Maia Sandu

Potrivit datelor Barometrului Opiniei Publice, favorit la castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este Igor Dodon. Acesta are un avantaj considerabil in sondaje in fata oricarui.

Vlad Plahotniuc anunta ca o va sustine pe Maia Sandu, in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Omul de afaceri si prim-vicepresedintele Partidului Democrat PDM) Vlad Plahotniuc sustine ca Republica Moldova trebuie condusa de un presedinte pro-european.

Sondaj: Igor Dodon si Maia Sandu ar accede in turul doi al alegerilor prezidentiale

Compania Intellect Group a publicat miercuri, 18 octombrie, un nou sondaj de opinie potrivit caruia socialistul Igor Dodon conduce in continuare detasat in preferintele alegatorilor, avand 17% avans in fata favoritului numarul doi al cursei, Maia Sandu. Sondajul a fost realizat cand Andrei Nastase inca nu fusese retras in favoarea Maiei Sandu, fapt ce ar putea schimba tabloul.

Angela Merkel si Donald Tusk o sustin pe Maia Sandu la alegerile prezidentiale

Partidul Popular European a postat joi, 20 octombrie, mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook, dar si un mesaj de sustinere pentru candidatul comun al PPDA, PAS si PLDM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu.

Reactia PPEM, dupa ce Nantoi a decis sa o sustina pe Maia Sandu la prezidentiale: Ramaneti cu Topii! Adio, Oazu! VIDEO

Partidul Popular European din Moldova a decis sa-l excluda pe vicepresedintele formatiunii, Oazu Nantoi, din randurile partidului, dupa ce Nantoi a aparut intr-un material video pe Facebook in care anunta ca o va sustine pe Maia Sandu in alegeri si nu pe candidatul PPEM, Iurie Leanca.

Maia Sandu: Locul lui Plahotniuc e la puscarie, nu la conducerea tarii!Atac dur la adresa oligarhului considerat a fi cel mai detestat om din Moldova

Scrutinul pentru desemnarea viitorului presedinte al Republicii Moldova a intrat in linie dreapta, odata cu desemnarea unui candidat comun al partidelor considerate democrate. Acesta este Maia Sandu si, dupa.

Maia Sandu:Plahotniuc este doar un mafiot ordinar care incearca sa o faca pe sofisticatul. Locul lui este la puscarie!

Candidatul comun al PAS, PPDA si PLDM la functia de presedinte al tarii, Maia Sandu, a comentat marti, 18 octombrie, declaratia prim-vicepresedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, dintr-un interviu recent pentru allmoldova. com, unde acesta spunea ca ar vota-o in turul 2 pe Sandu. Ea considera ca prin astfel de afirmatii, democratul ar vrea de fapt sa-i sporeasca sansele lui Igor Dodon.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )