Libnet.ro
UNICEF

10:30

Maia Sandu: Cetatenii isi doresc pedepsirea coruptilor

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Cetatenii isi doresc pedepsirea coruptilor

Pedepsirea coruptilor si indeplinirea cu profesionalism a obligatiilor de catre judecatori si procurori este o dorinta a cetatenilor. Afirmatia apartine premierului Maia Sandu si a fost facuta la deschiderea mesei rotunde cu tema Prioritatile Guvernului in domeniul justitiei si anticoruptie, care a avut loc pe 22 iulie la Palatul Republicii. continuă pe Adevărul

Maia Sandu explica de ce a decis sa mearga la investirea in functie a Irinei Vlah: E timpul sa punem capat divizarilor intre cetatenii tarii noastre

Maia Sandu a decis sa mearga la Comrat vineri, 19 iulie, la ceremonie de investire in functie a bascanului autonomiei gagauze, Irina Vlah. Premierul si-a motivat decizia prin faptul ca e timpul sa punem capat divizarilor intre cetatenii tarii noastre.

Maia Sandu, mesaj de felicitare dupa alegerile parlamentare din Ucraina

Prim-ministrul Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare dupa scrutinul parlamentar anticipat din Ucraina. Partidul 1057;1083;1091;1075;1072; 1085;1072;1088;1086;1076;1091; Slujitorul Poporului), care il sustine pe presedintele Volodimir Zelenski, a obtinut peste 42% din sufragii, transmite IPN.

Premierul Republicii Moldova il felicita pe presedintele Ucrainei pentru scorul obtinut la parlamentare. Maia Sandu: Este o mare responsabilitate sa primesti increderea atator oameni

Premierul moldovean Maia Sandu l-a felicitat pe Vladimir Zelenski, in conditiile in care partidul noului presedinte din Ucraina a obtinut un rezultat covarsitor la alegerile parlamentare.

Romania si Republica Moldova ar putea cumpara medicamente impreuna. Premierul moldovean Maia Sandu: Cu cat piata este mai mare, cu atat pretul este mai mic

Premierul Maia Sandu sustine ca Republica Moldova ii va inainta Romaniei, saptamana viitoare, o propunere ca cele doua state sa cumpere medicamente impreuna.

Maia Sandu ar putea merge in vizita oficiala la Moscova

Dupa ce a efectuat mai multe vizite importante la Bucuresti, Bruxelles, Kiev si Berlin, premierul moldovean, Maia Sandu, spune intr-un interviu la RFI ca saptamana viitoare din nou va merge la Bruxelles, iar pana la sfarsitul acestui an, sefa Executivului de la Chisinau va merge, cel mai probabil, si la Moscova.

Maia Sandu: Noul procuror interimar va face interpelari de extradare a lui Vlad Plahotniuc

In momentul in care in fruntea Procuraturii Generale va veni un procuror general interimar responsabil, acesta va putea face interpelari de extradare catre statele unde se banuieste ca s-ar putea afla Vladimir Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat. Declaratia apartine prim-ministrului Maia Sandu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )