Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu: Noul procuror interimar va face interpelari de extradare a lui Vlad Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Noul procuror interimar va face interpelari de extradare a lui Vlad Plahotniuc

In momentul in care in fruntea Procuraturii Generale va veni un procuror general interimar responsabil, acesta va putea face interpelari de extradare catre statele unde se banuieste ca s-ar putea afla Vladimir Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat. Declaratia apartine prim-ministrului Maia Sandu. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: As vrea ca aceasta guvernare sa se tina macar un an

Premierul Maia Sandu considera ca in Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, dar nu e sigura de data acestora. intr-uninterviupentru Radio Svoboda din Ucraina, premierul a remarcat ca este nevoie de timp pentru curatarea institutiilor statului si reformarea sistemului pe interior, fapt care ar putea dura mai multe luni. As vrea ca aceasta guvernare sa se tina macar un an, a spus Maia Sandu, transmite IPN.

Romania si Republica Moldova ar putea cumpara medicamente impreuna. Premierul moldovean Maia Sandu: Cu cat piata este mai mare, cu atat pretul este mai mic

Premierul Maia Sandu sustine ca Republica Moldova ii va inainta Romaniei, saptamana viitoare, o propunere ca cele doua state sa cumpere medicamente impreuna.

Maia Sandu explica de ce a decis sa mearga la investirea in functie a Irinei Vlah: E timpul sa punem capat divizarilor intre cetatenii tarii noastre

Maia Sandu a decis sa mearga la Comrat vineri, 19 iulie, la ceremonie de investire in functie a bascanului autonomiei gagauze, Irina Vlah. Premierul si-a motivat decizia prin faptul ca e timpul sa punem capat divizarilor intre cetatenii tarii noastre.

Maia Sandu ar putea merge in vizita oficiala la Moscova

Dupa ce a efectuat mai multe vizite importante la Bucuresti, Bruxelles, Kiev si Berlin, premierul moldovean, Maia Sandu, spune intr-un interviu la RFI ca saptamana viitoare din nou va merge la Bruxelles, iar pana la sfarsitul acestui an, sefa Executivului de la Chisinau va merge, cel mai probabil, si la Moscova.

Premierul Maia Sandu, despre o eventuala candidatura la presedintia Republicii Moldova: Chiar nu ma intereseaza la moment functia Socialistii actualului presedinte fac parte din coalitia de guvernamant

Premierul moldovean Maia Sandu a vorbit deschis despre posibilitatea de a candida la presedintia Republicii Moldova. Desi spune ca nu a exclus categoric niciodata aceasta ipoteza, copresedintele blocului ACUM.

Maia Sandu: Am reusit sa deblocam finantarea externa si de-acum avem de muncit si mai mult

Maia Sandu a felicitat institutiile statului care au reusit sa convinga Comisia Europeana, Uniunea Europeana sa deburseze primele 14,54 milioane de euro, astfel fiind deblocata finantarea externa pentru Republica Moldova.

Maia Sandu, la Berlin: Ne propunem sa schimbam Moldova pentru a putea fi acceptata in UE

Nu doar vom spune ca suntem europeni. Ce ne propunem noi este sa schimbam Moldova din interior pentru a putea fi acceptati in Uniunea Europeana drept un membru de incredere, cu institutii democratice functionale, a declarat premierul Maia Sandu la conferinta de presa pe care a sustinut-o astazi, 16 iulie, la Berlin, alaturi cancelarul german, Angela Merkel, transmite IPN.

VIDEO Merkel a asistat din nou asezata pe scaun, alaturi de Maia Sandu, la intonarea imnurilor Germaniei si Moldovei

Angela Merkel a ales din nou sa asiste asezata pe scaun intonarea imnurilor nationale, in cadrul primirii premierului moldovean Maia Sandu la Berlin, dupa mai multe episoade de tremurat care au ridicat semne de intrebare legate de starea sa de sanatate, scrie AFP.

Maia Sandu, despre o vizita la Moscova

Premierul moldovean Maia Sandu a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca - deocamdata - .

Premierul moldovean Maia Sandu ar putea efectua o vizita oficiala la Moscova

Moscova ar putea sa se afle pe lista de deplasari pe care le face efectua primul-ministru al Republicii Moldova pana la finalul acestui an. Dupa ce a efectuat o prima vizita oficiala la Bucuresti la invitatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )