Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu: Daca erau mai multi oameni cumsecade in Parlament era mai usor sa discutam

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Daca erau mai multi oameni cumsecade in Parlament era mai usor sa discutam

Daca erau mai multi oameni cumsecade in Parlament era mai usor sa discutam, dar, din pacate, in urma alegerilor parlamentare din 2019 ne-am pomenit cu Parlamentul pe care il cunoastem cu totii, a declaratpresedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, intr-un live pe pagina sa de Facebook, cand a fost intrebata de ce PAS nu apeleaza la fractiunea Partidului Democrat pentru a da jos impreuna guvernul Chicu. continuă pe Adevărul

Apel de 1 Mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Respectati acum toate recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai: Sigur ca trecem inca printr-un moment greu, dar trebuie sa mai rezistam, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa. E necesar sa mai avem rabdare. Fiti intelepti si responsabili! Virgil Musta avertizeaza ca pandemia nu a trecut.

Preturile petrolului au crescut dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale productiei

Preturile petrolului au crescut joi, in ultima zi de tranzactionare a lunii aprilie, dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale livrarilor, in timp ce stocurile de titei ale Statelor Unite par sa nu creasca atat de rapid pe cat se temeau unii analisti.

FOTO Farmecul de odinioara al orasului Constanta: Erau familii frumoase, oameni eleganti

Orasul Constanta din perioada anilor 1960-1970 avea un farmec aparte, pe care-l mai regasim doar in imaginile de arhiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )