Libnet.ro
UNICEF

12:45

Preturile petrolului au crescut dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale productiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile petrolului au crescut dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale productiei

Preturile petrolului au crescut joi, in ultima zi de tranzactionare a lunii aprilie, dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale livrarilor, in timp ce stocurile de titei ale Statelor Unite par sa nu creasca atat de rapid pe cat se temeau unii analisti. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile petrolului au crescut joi, dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale productiei

Preturile petrolului au crescut joi, in ultima zi de tranzactionare a lunii aprilie, dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale livrarilor, in timp ce stocurile de titei ale Statelor Unite par sa nu creasca atat de rapid pe cat se temeau unii analisti, transmite Reuters.

Actiunile si preturile petrolului au crescut, dupa stiri incurajatoare privind un tratament destinat COVID-19

Actiunile si preturile petrolului au crescut miercuri la nivel mondial, in urma unor stiri incurajatoare referitoare la un tratament experimental pentru COVID-19 si unele rapoarte financiare positive publicate de companii. Preturile petrolului au crescut la randul lor, potrivit Reuters.

O femeie din judetul Gorj a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin

O femeie de 41 de ani, din comuna Crasna, a murit dupa ce a fost atacata de mai multi caini din rasa ciobanesc carpatin, care apartin unui cioban care ii lasase liberi, a informat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, relateaza Agerpres.

Apel de 1 Mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Respectati acum toate recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai: Sigur ca trecem inca printr-un moment greu, dar trebuie sa mai rezistam, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa. E necesar sa mai avem rabdare. Fiti intelepti si responsabili! Virgil Musta avertizeaza ca pandemia nu a trecut.

Statistica a numarat somerii din luna martie: sunt cu 58.000 mai multi decat in februarie. Rata somajului a urcat la 4,6%

In februarie, Florin D. era sef de sala la un restaurant din Maramures. Pe anul asta, planurile lui erau foarte bine conturate: din mai urma sa mearga pe Litoral, unde sa lucreze tot la restaurant. Anul trecut a castigat bani curati 8. 000 de euro in 3 luni. Anul asta voia sa vina acasa cu 10. 000, bani cu care si-ar fi renovat casa. Dar n-a fost sa fie. Acum, Florin D. este somer, iar vara lui se arata a fi un cosmar la care se uita cu groaza. Florin este unul din cei 58. 000 de noi someri dupa standardele Biroului International al Muncii) comunicati joi de Statistica. INS a confirmat tot joi cresterea ratei somajului din luna martie la 4,6% de la 3,9% in februarie).

Focar de infectie la spitalul din Targu Jiu. Mai multi angajati confirmati cu Covid-19

Toata conducerea spitalului Targu Mures si mai multe cadre medicale sunt testate cu suspiciune de coronavirus, dupa ce au intrat in contact cu trei angajati confirmati pozitiv pentru Covid-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )