Libnet.ro
UNICEF

20:15

Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Am vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Am vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor

Candidata PAS in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, le-a multumit cetatenilor care au iesit la vot, in special celor din diaspora care s-au prezentat masiv la sectiile de votare. Maia Sandu a afirmat ca a vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor, precum coruperea alegatorilor si transportarea organizata. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase, dupa inchiderea sectiilor de votare: Propaganda si sondajele trucate nu au lipsit din aceasta campanie

Candidatul Platformei DA in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Andrei Nastase, a declarat dupa inchiderea sectiilor de votare ca a facut o campanie electorala corecta in care a demonstrat ca nu vrea sa castige voturile oamenilor cu orice pret. Nastase a afirmat ca cei care au iesit la vot au contribuit la edificarea democratiei in R. Moldova.

Dodon, prima reactie dupa inchiderea sectiilor de votare: Cei care m-au votat nu vor regreta aceasta decizie

Candidatul independent la functia de presedinte, actualul sef de stat Igor Dodon, a declarat dupa inchiderea sectiilor de votare ca cetatenii care l-au votat nu vor regreta aceasta decizie. Totodata, Dodon le-a multumit tuturor cetatenilor care au participat la vot, subliniind ca acestia au dat dovada de patriotism.

Zece motive pentru care trebuie votata Maia Sandu. Victoria Nagy Vajda, fost secretar de stat, despre victoria spiritului la est de Prut

Duminica, 1 noiembrie, au loc alegeri prezidentiale in Republica Moldova, si de data aceasta ele sunt chiar decisive, consfintind ori reapropierea de Romania si Europa, ori infeudarea definitiva fata de Rusia pentru o lunga perioada de vreme. Victoria Nagy Vajda, fost secretar de stat al Republicii Moldova in guvernul Maia Sandu, explica pentru Adevarul de ce o voteaza duminica din toata inima pe Maia Sandu.

Republica Moldova - rezultatele preliminare: Igor Dodon si Maia Sandu pe primele locuri

Igor Dodon, candidat pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale de duminica din Republica Moldova este creditat cu 40,9%, fiind urmat de Maia Sandu - 34,6%, releva rezultatele unui after poll realizat telefonic, in ziua scrutinului, de comunitatea WatchDog. md, Institutul de Politici Publice IPP) si de un grup de initiativa al activistilor civici.

Alegeri in R. Moldova. Exit poll-urile ii trimit pe Igor Dodon si Maia Sandu in turul doi

Igor Dodon si Maia Sandu isi vor disputa presedintia Republicii Moldova in turul al doilea, potrivit rezultatelor exit-poll prezentate in ziua turului intai al alegerilor prezidentiale.

VIDEO Maia Sandu a votat: E nevoie sa alungam coruptia si incompetenta de la Presedintie

Candidata PAS la prezidentialele din 1 noiembrie, Maia Sandu, si-a exprimat dreptul la vot, in jurul orei 9. Ea a declarat ca a votat pentru ordine in tara, pentru dreptate, pentru bunastare, pentru un stat care sa ajute oamenii, pentru un stat care sa imbunatateasca conditiile de viata in toate localitatile.

Maia Sandu: increderea oamenilor ma face sa fiu sigura ca voi castiga aceste alegeri

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate la alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, spune ca a fost o campanie electorala dificila, desfasurata in conditii grele. Chiar si asa, impreuna cu echipa a facut aceasta campanie cu responsabilitate, reusind sa respecte masurile de protectie a celor din jur si a membrilor echipei de campanie, transmite IPN.

Alegeri R. Moldova. Igor Dodon cere cetatenilor sa aleaga doar intre el si Maia Sandu: Nu dati votul celor care nu au sanse de victorie

Presedintele Igor Dodon, candidat independent la prezidentialele din 1 noiembrie, a indemnat cetatenii sa iasa la vot duminica si sa faca o alegere doar intre el si Maia Sandu. Dodon le-a explicat cetatenilor ca nu are sens sa-si piarda votul cu alti candidati, deoarece batalia se va da intre el si lidera PAS. Seful statului a accentuat ca, daca cetatenii vor vota pentru candidati fara sanse, ei isi vor pierde votul.

Renato Usatii: Avem probe video care arata cum alegatorii au fost mituiti si transportati organizat la sectiile de votare

Candidatul Partidului Nostru in alegerile din 1 noiembrie, Renato Usatii, a declarat dupa inchiderea sectiilor de votare ca are mai multe probe video care demonstraza ca s-a incercat fraudarea alegerilor prin coruperea alegatorilor si transportarea organizata a alegatorilor la sectiile de votare. El a spus ca va sesiza Procuratura Generala pe acest caz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )