Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Maia Sandu: Este nevoie de o reforma a politiei

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Este nevoie de o reforma a politiei

In Republica Moldova este nevoie de o reforma a politiei, considera lidera PAS, Maia Sandu. Aceasta a declarat, intr-un live pe pagina sa de Facebook, ca de-a lungul timpului, in Moldova, nu au existat guverne care sa vrea sa transforme politia in ceea ce este aceasta in tarile europene. continuă pe Adevărul

Maia Sandu, despre eliberarea lui Platon: Aceasta este justitia lui Igor Dodon. O justitie care a ramas la cheremul gruparilor criminale

Lidera PAS, Maia Sandu, sugereaza ca eliberarea lui Veaceslav Platon din inchisoare a fost coordonata cu Igor Dodon.

Maia Sandu, despre evolutia alarmanta privind COVID-19: Presedintele, prim-ministrul sau macar ministrul Sanatatii trebuiau sa-si dea demult demisia

Lidera PAS, Maia Sandu, considera ca presedintele, prim-ministrul sau macar ministrul Sanatatii trebuiau sa-si dea demult demisia pentru gestionarea proasta a pandemiei COVID-19 in R. Moldova. Ex-premierul spune ca Dodon si guvernul lui au lasat oamenii de izbeliste.

Maia Sandu: Prin alegeri libere si corecte, Igor Dodon nu are cum sa se mentina in functie

Igor Dodon trebuie sa stie ca nu are nicio sansa sa obtina al doilea mandat prin fraude si sa-l mentina pentru ca prin alegeri libere si corecte evident ca el nu are cum sa se mentina in functie, dar daca crede ca prin frauda noi o sa-l lasam sa pastreze functia, atunci se insala, a spus lidera PAS, Maia Sandu, intr-un Live pe pagina sa de Facebook.

Epidemia de coronavirus, scapata de sub control in Republica Moldova. Presedintele Igor Dodon scoate iar armata in strada (FOTO)

Epidemia de coronavirus pare sa fi scapat de sub control in Republica Moldova. Sambata, presedintele Igor Dodon a anuntat ca a decis inca o data sa mobilizeze Armata, pentru ca masurile de prevenire a.

Episcop care zicea ca vaccinul anticoronavirus este punctul final al satanistilor, a fost testat pozitiv cu COVID-19

Episcopul de Balti si Falesti, Marchel, care spunea ca vaccinul anticoronavirus e puntul final al satanistiloe, ar fi fost infectat cu noul coronavirus, potrivit presei din Republica Moldova.

Episcopul care zicea ca vaccinul anticoronavirus este punctul final al satanistilor a fost testat pozitiv cu COVID-19

Episcopul de Balti si Falesti, Marchel, care spunea ca vaccinul anticoronavirus e puntul final al satanistiloe, ar fi fost infectat cu noul coronavirus, potrivit presei din Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )