Libnet.ro
UNICEF

18:30

Maia Sandu, intalnire cu Florin Citu: Subiectul principal al discutiei, modul in care Romania ne poate ajuta sa avem acces cat mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 Guvernul va transmite si alte ajutoare Republicii Moldova

B1 B1,
Maia Sandu, intalnire cu Florin Citu: Subiectul principal al discutiei, modul in care Romania ne poate ajuta sa avem acces cat mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 Guvernul va transmite si alte ajutoare Republicii Moldova

Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, s-a aflat la miercuri Bucuresti, timp de cateva ore, si a avut o scurta intrevedere cu premierul Florin Citu, despre care spune ca a asigurat-o ca Romania va depune. continuă pe B1

Deputati PSRM o acuza pe Maia Sandu ca ar promova fosti membri ai PLDM

Deputatii PSRM, Bogdan Tardea si Nichita Turcan, o acuza pe presedintele Maia Sandu ca ar promova fosti membri ai PLDM, transmite IPN.

Maia Sandu a anuntat ce se va intampla daca Guvernul Gavrilita va obtine votul de incredere al Parlamentului

Chiar daca candidatura inaintata pentru functia de premier, Natalia Gavrilita, va fi votata, se va reveni la cautarea solutiei pentru declansarea alegerilor parlamentare anticipate, pentru ca acest Guvern, oricat de bun, daca nu are sprijin in Parlament, atunci actiunile sale sunt limitate. Declaratiile au fost facute de presedintele Maia Sandu intr-un live pe Facebook, inainte de a se intalni cu diaspora din Franta, transmite IPN.

Maia Sandu: Moldova va deveni prospera doar daca se va resimti schimbarea in fiecare sat

Un acord de edificare si dezvoltare a parteneriatului a fost semnat intre Presedintie si Congresul Autoritatilor Locale din Moldova CALM). Potrivit presedintelui Maia Sandu, acordul va pune bazele unei colaborari de durata intre institutia Presedintiei si primari, APL in general, transmite IPN.

Consiliul economic si cel al societatii civile de pe langa presedinte Igor Dodon, lichidate de Maia Sandu

Presedintele Maia Sandu a abrogat decretele de constituire a doua consilii consultative si a unei comisii formate de fostul presedinte Igor Dodon. Astfel, au fost lichidate Consiliul economic, Consiliul societatii civile si Comisia pentru reforma constitutionala de pe langa presedinte, transmite IPN.

Maia Sandu va efectua o vizita de lucru la Paris, unde se va intalni cu Emmanuel Macron

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua in zilele de 3-4 februarie o vizita oficiala la Paris, unde va avea o intrevedere cu presedintele francez, Emmanuel Macron. Potrivit unui comunicat de presa emis de Presedintie, seful statului isi propune sa dea un nou impuls relatiilor politice, economice si culturale intre Republica Moldova si Franta.

Florin Citu, taxat de o prezentatoare Antena 3. Cu ce greseala a fost prins premierul tarii

Noul premier Florin Citu, a devenit mai nousubiect pentru orele de gramatica, tinute in prime time de Antena 3. Nu ne mai intereseaza economia sau bugetul, ci gramatica limbii romane. Nu sunt de actualitate victimele de la Matei Bals, dar sunt de actualitate adjectivele si formulele adverbiale. Florin Citu, tema pentru gramatica limbii romane Conform .

FLORIN CITU: Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri pentru protejarea copiilor

Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri elaborate de Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii pentru protejarea copiilor, cadrelor didactice si personalului auxiliar din cadrul unitatilor de invatamant, afirma prim-ministrul Florin Citu.

FLORIN CITU AMENINTA Companiile de stat care nu se reformeaza vor fi desfiintate

Bugetul nu va fi adoptat in sedinta de guvern de astazi, ci in cursul acestei saptamani sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare, a afirmat, ieri, premierul Florin Citu, inaintea sedintei Biroului Executiv al PNL. Seful guvernului sustine ca bugetul va fi aprobat doar pe baza unor reforme in sectorul public.

Florin Citu a adus in cancelaria sa un fost secretar de stat in guvernarea Nastase si consilier al fostului primar Sorin Oprescu

Victor Florin Dumitriu 57 ani) este unul dintre noii consilieri de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Florin Citu. Acesta a detinut mai multe functii in timpul guvernarii Nastase si a fost consilier pe probleme economice al fostului primar al Bucurestiului Sorin Oprescu. Victor Florin Dumitriu este un apropiat al lui Florin Citu. De altfel, a fost consilierul acestuia si la Ministerul Finantelor. in 2012 a candidat pe listele partidului infiintat de Dan Diaconescu.

Florin Citu a sporit puterile directorului sau de cabinet si le-a minimalizat pe cele ale sefului cancelariei O decizie a premierului fenteaza intelegerile din coalitia de guvernare

Premierul Florin Citu s-a asigurat, printr-o decizie publicata in Monitorul Oficial, ca oamenii sai apropiati vor fi cei care vor controla activitatea Cancelariei prim-ministrului. Potrivit unei cutume guvernamentale, persoanele care coordoneaza Cancelaria sunt oameni apropiati si de incredere ai premierului, insa negocierile dintre PNL si USR-PLUS nu au tinut cont de acest lucru. Astfel, Florin Citu s-a trezit in situatia ca seful Cancelariei sa fie impus de USR-PLUS, iar persoana propusa pentru aceasta functie sa fie departe de ceea ce inseamna anturajul premierului, chiar daca pana sa intre in PLUS, aceasta a fost multi ani membru PNL. in aceste conditii, Citu a emis o decizie prin care a limitat foarte mult atributiile sefului cancelariei, sporindu-le pe cele ale sefei sale de cabinet.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )