Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAIA SANDU, MESAJ DE MULTUMIRE PENTRU SUSTINATORI: Este o mobilizare fara precedent si este un record istoric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAIA SANDU, MESAJ DE MULTUMIRE PENTRU SUSTINATORI: Este o mobilizare fara precedent si este un record istoric

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, care, potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, a transmis, duminica seara, la scurt timp dupa inchiderea sectiilor de votare, un mesaj de multumire fata de electorat. continuă pe Ziarul Bursa

Maia Sandu, felicitata de SUA pentru reusita istorica Am sprijinit poporul Republicii Moldova in eforturile depuse de acesta pentru a-si consolida democratia

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si prima femeie presedinte a tarii, a fost felicitata pentru reusita istorica si de catre oficialii SUA, prin intermediul Ambasadei.

Lupta stransa intre Maia Sandu si Igor Dodon pentru presedintia Republicii Moldova

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, care se desfasoara duminica avandu-i candidati pe opozanta Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS) si presedintele in exercitiu Igor Dodon, sustinut de Partidul.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

KLAUS IOHANNIS O FELICITA PE MAIA SANDU: Romania va ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile de apropiere de UE

Presedintele Klaus Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

MAIA SANDU: Astazi noi decidem cum va pasi Republica Moldova in urmatorul deceniu

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat astazi, la iesirea de la urne, ca de votul pe care il vor da alegatorii in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale depinde cum va intra Moldova in urmatorul deceniu. Maia Sandu a facut apel la unitate, subliniind ca atunci cand oamenii se unesc, lucrurile se schimba.

Zelenski, al doilea sef de stat care o felicita pe Maia Sandu si evoca viitorul european al Moldovei si Ucrainei

Dupa presedintele Klaus Iohannis, liderul de la Kiev Volodimir Zelenski este cel de-al doilea sef de stat care o felicita pe Maia Sandu pentru victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, printr-un mesaj publicat pe twitter.

CLOTILDE ARMAND: in aceste momente, Maia Sandu a scris istorie la Chisinau

Maia Sandu a scris in aceste momente istorie la Chisinau, a declarat astazi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Ludovic Orban: Suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova. Maia Sandu, un presedinte competent si responsabil

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un mesaj de felicitarare pentru Maia Sandu, care a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Acesta considera ca suntem martorii unui eveniment cu.

Iohannis va face o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui ales Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis presedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, in cadrul unei discutii telefonice din aceasta dimineata, felicitari din partea Romaniei si a sa personal pentru victoria covarsitoare obtinuta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, anunta Adiministratia Prezidentiala. Iohannis a fost primul sef de stat care a salutat succesul liderului pro-european printr-un mesaj publicat in cursul noptii pe twitter, inainte de anuntarea rezultatelor finale de catre Comisia Electorala de la Chisinau.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )