Libnet.ro
UNICEF

08:15

Maia Sandu, presedinta-aleasa a Republicii Moldova: Oamenii vor alegeri parlamentare anticipate

B1 B1,
Maia Sandu, presedinta-aleasa a Republicii Moldova: Oamenii vor alegeri parlamentare anticipate

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, a declarat ca populatia tarii vrea alegeri parlamentare anticipate. Ea este noua presedinta-aleasa de peste Prut, prima femeie in. continuă pe B1

Avere Maia Sandu. Presedintele Rep. Moldova are bani tocmai intr-un cont din America

Moldovenii si-au ales presedintele: Maia Sandu, candidata proeuropeana. Ea devine astfel prima femeie presedinte din Republica Moldova. Drumul sau de la Banca Mondiala la Ministerul Educatiei si averea. Averea Maiei Sandu, prima femeie presedinte din Republicii Moldova. Cati bani are intr-un cont din America Victorie categorica a candidatei proeuropene Maia Sandu la alegerile prezidentiale din .

Maia Sandu: Vreau sa scot Moldova din saracie si sa intorc autoritatile cu fata la nevoile oamenilor

Deutsche Welle a stat de vorba cu cei doi candidati la presedintia Republicii Moldova: Maia Sandu si Igor Dodon. Va oferim interviul acordat in exclusivitate de lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

Gabriela Firea: Maia Sandu, noul Presedinte al Republicii Moldova. Felicitari!!!

Gabriela Firea a salutat luni victoria candidatei Partidului Actiune si Solidaritate, la presedentia Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a felicitat-o, folosindu-se de un citat al scriitoarei americane Harriet Beecher Stowe: Femeile sunt adevaratii arhitecti ai societatii, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Maia Sandu: Lipsa sustinerii Parlamentului va fi un motiv in plus pentru alegeri anticipate

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sustine ca, daca devine presedinte si daca Parlamentul si Guvernul se va dovedi ca nu sprijina masurile, politicile, deciziile foarte importante pentru a ajuta cetatenii si economia, va fi motiv in plus de a intelege ca e nevoie de alegeri parlamentare anticipate cat mai repede, transmite IPN.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

Ludovic Orban: Maia Sandu va aduce Moldova mai aproape de Romania si de Uniunea Europeana

Premierul roman Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la prezidentiale in fata lui Igor Dodon. Prim-ministrul a mentionat suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova.

MAIA SANDU: Astazi noi decidem cum va pasi Republica Moldova in urmatorul deceniu

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat astazi, la iesirea de la urne, ca de votul pe care il vor da alegatorii in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale depinde cum va intra Moldova in urmatorul deceniu. Maia Sandu a facut apel la unitate, subliniind ca atunci cand oamenii se unesc, lucrurile se schimba.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova, rezultate preliminare: Pro-europeana Maia Sandu va fi noua presedinta peste Prut, dupa o victorie rasunatoare impotriva pro-rusului Igor Dodon

UPDATE, 16 noiembrie, ora 1. 30 Dupa procesarea a 98% din procesele verbale, devine clar ca Maia Sandu va fi noua presedinta a Republicii Moldova, potrivit TV8. Pentru candidata PASau votat peste 824. 000 de.

Prima reactie de la Maia Sandu dupa EXIT POLL alegeri prezidentiale Moldova. Oamenii au crezut ca nu aud bine

Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, potrivit primelor rezultate ale exit-pollului realizat telefonic de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice de la.

Alegeri prezidentiale R. Moldova Rezultate preliminare dupa prelucrarea a 74% din procesele verbale: Maia Sandu- 52,19, Dodon 47,81%

In turul doi al alegerilor prezidentiale se vor confrunta Maia Sandu, proeuropeana, care a castigat primul tur de scrutin cu 36,16% din voturi, si presedintele socialist in exercitiu, Igor Dodon, care a avut 32,61%. Sectiile de votare vor fi deschise de la ora 7. 00 pana la ora 21. La urnele de vot sunt asteptati 3 milioane 287 de mii de alegatori. ---------------------23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. 22:22 Rezultatele preliminare de la Comisia Electorala Centrala arata ca Maia Sandu a obtinut 52,19% la suta din voturi, in timp de Igor Dodon a fost votat de 47,81% din sufragii, dupa prelucrarea a 74% din procesele verbale 1. 587 din 2. 143)22:15 Maia Sandu se afla pe locul 1 la alegerile prezidentiale cu 51,96%, dupa procesarea a 1. 512 din numarul total de procese procesate - 2. Pe locul 2 este situat Igor Dodon cu 48,04 la suta21. 42 Igor Dodon: Calculele noastre arata ca invingem in tara, dar cu votul din diaspora urmeaza sa fie totul calculat21. 09 Maia Sandu, primele declaratii dupa inchiderea urnelor in Moldova: Stiu ca in urmatoare orele se vor pune presiuni pentru fraude.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )