Libnet.ro
UNICEF

11:15

Maia Sandu s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a intalnit cu ambasadorul Federatiei Ruse la Chisinau, Oleg Vasnetov, joi, 30 iulie. Serviciul de presa al PAS nu a comunicat despre acest lucru, informatia fiind facuta publica de Ambasada Rusiei. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

Maia Sandu, despre relatia PAS-Platforma DA: increderea se spulbera foarte repede

Relatiile tensionate dintre Partidul Actiune si Solidaritate si Partidul Platforma Demnitate si Adevar sunt cauzate de criticile constante care au venit din partea Platformei DA. Despre aceasta a vorbit presedinta PAS, Maia Sandu, in cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul de televiziune N4, transmite IPN.

Sondaj. Igor Dodon si Maia Sandu, favoritii cursei prezidentiale din 1 noiembrie

Igor Dodon, Maia Sandu si Renato Usatii ar acumula cele mai multe voturi la prezidentialele din 1 noiembrie. Arata Barometrul Electoral editia de iulie) realizat de Compania Date Inteligente SRL iData) in randul a 23 de experti politicieni, analisti sau comentatori politici asociati diferitor partide). Aceeasi intrebare deschisa adresata respondentilor din cadrul publicului larg ii scoate in Top 3 pe aceeasi candidati.

Voronin: Nici Igor Dodon, nici Maia Sandu nu merita sa ajunga presedinte al R. Moldova. Ambii sunt discreditati

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, a dat de inteles ca sunt sanse mari ca va candida la alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. El a precizat ca decizia de a participa la prezidentiale este motivata de dorinta de a nu-i permite lui Igor Dodon sa castige inca un mandat. Voronin a afirmat ca, in cazul in care nu va ajunge in turul doi, nu va sprijini pe niciunul dintre cei doi candidati favoriti in cursa electorala - Igor Dodon si Maia Sandu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )