Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sondaj. Igor Dodon si Maia Sandu, favoritii cursei prezidentiale din 1 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Sondaj. Igor Dodon si Maia Sandu, favoritii cursei prezidentiale din 1 noiembrie

Igor Dodon, Maia Sandu si Renato Usatii ar acumula cele mai multe voturi la prezidentialele din 1 noiembrie. Arata Barometrul Electoral editia de iulie) realizat de Compania Date Inteligente SRL iData) in randul a 23 de experti politicieni, analisti sau comentatori politici asociati diferitor partide). Aceeasi intrebare deschisa adresata respondentilor din cadrul publicului larg ii scoate in Top 3 pe aceeasi candidati. continuă pe Adevărul

Voronin: Nici Igor Dodon, nici Maia Sandu nu merita sa ajunga presedinte al R. Moldova. Ambii sunt discreditati

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, a dat de inteles ca sunt sanse mari ca va candida la alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. El a precizat ca decizia de a participa la prezidentiale este motivata de dorinta de a nu-i permite lui Igor Dodon sa castige inca un mandat. Voronin a afirmat ca, in cazul in care nu va ajunge in turul doi, nu va sprijini pe niciunul dintre cei doi candidati favoriti in cursa electorala - Igor Dodon si Maia Sandu.

Maia Sandu: Este imposibil ca in toamna sa se poata vota prin corespondenta

Este imposibil sa se aprobe modificari la Codul electoral, asa incat in toamna, la alegerile prezidentiale, sa se poata vota prin corespondenta sau folosind votul electronic. Despre aceasta a declarat Maia Sandu, in cadrul unui live pe Facebook, cand un internaut a intrebat despre posibilitatea unor discutii in Parlament cu privire la Legea votului prin corespondenta si votul electronic in diaspora pana la alegerile prezidentiale, transmite IPN.

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

Igor Dodon, acuzat de un deputat ca ar fi oferit cate 15.000 de lei unor cetateni din Comrat: Am solicitat Procuraturii sa investigheze legalitatea faptelor

Deputatul Platformei DA Igor Munteanu il acuza pe Igor Dodon de faptul ca ar fi oferit bani mai multor cetateni din Comrat, dupa ce gospodariile acestora au avut de suferit ca urmare a ploilor abundente din perioada 6-10 iulie. Parlamentarul a anuntat ca a sesizat Procuratura Anticoruptie si Autoritatea Nationala de Integritate pentru ca organele competente sa investigheze actiunile respective ale sefului statului.

OSCE saluta intalnirea dintre Igor Dodon si Vadim Krasnoselski

Reprezentantul Special al Presedintelui in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa, din partea Albaniei pentru procesul de reglementare transnistreana, ambasadorul Thomas Mayr-Harting a salutat intalnirea Condrita dintre presedintele moldovean Igor Dodon si liderul transnistrean Vadim Krasnoselski, transmite IPN.

Oazu Nantoi: Igor Dodon si PSRM revin la practica de reanimare a tensiunilor interetnice. Reactia Presedintiei

Deputatul PAS Oazu Nantoi a afirmat ca presedintele Igor Dodon si Partidul Socialistilor, la fel ca in campaniile electorale precedente, revin la practica de reanimare a tensiunilor interetnice din societatea moldoveneasca. Aceasta dupa ce, PSRM a inregistrat un proiect de lege pentru completarea Legii privind statutul juridic special al Gagauziei, care contine prevederi ce contravin Constitutiei.

Presedintele Transnistriei inca o gafa facuta de Igor Dodon, dupa intalnirea cu liderul separatist

Presedintele moldovean a avut o marti o intrevedere cu liderul separatist Vadim Krasnoselski, iar dupa intalnire, in cadrul unor declaratii comune de presa, Igor Dodon i s-a adresat lui Vadim Krasnoselski drept presedintele Transnistriei, scrie Deschide. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )