Libnet.ro
UNICEF

21:16

Maine incep probele scrise la BAC-ul de toamna

Adevărul Adevărul,
Maine incep probele scrise la BAC-ul de toamna

Sesiunea de toamna a bacalaureatului va continua, luni 24 august, cu probele scrise, prima materie fiind Limba si literatura romana. La nivelul judetului Olt sunt asteptati sa sustina probele BAC-ului de toamna un numar de aproximativ 1. 400 de absolventi ai clasei a XII-a. continuă pe Adevărul

Saptamana viitoare au loc probele scrise ale Bacalaureatului de toamna

Sesiunea august - septembrie a examenului de bacalaureat continua saptamana viitoare cu probele scrise, luni fiind programata proba la limba si literatura romana - proba E, informeaza Agerpres.

Bac 2015 sesiunea de toamna. Luni incep probele scrise ale examenului de maturitate

Peste 55. 000 de candidati vor intra luni dimineata in sala de examen pentru a sustine prima proba scrisa a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2015, la Limba si literatura romana. in continuare, saptamana va fi una incarcata pentru absolventii de liceu care n-au promovat pana acum examenul de maturitate.

BAC-ul de toamna continua cu proba pe calculator

Sesiunea de toamna a bacalaureatului a continuat, joi 20 august, cu proba orala de evaluare a competentelor digitale pe calculator. Absolventii clasei a XII-a din judet care s-au inscris la aceasta proba va trebui sa demonstreze membrilor comisiei de examinare ca stiu sa foloseasca un calculator. Proba va continua si vineri - 21 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )