Libnet.ro
UNICEF

21:45

Majorarea pensiilor cu 40% si cresterea salariilor profesorilor a ajuns azi pe masa CCR

B1 B1,
Majorarea pensiilor cu 40% si cresterea salariilor profesorilor a ajuns azi pe masa CCR

Zi decisiva astazi pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru cresterea salariilor profesorilor. Curtea Constitutionala CCR) dezbate miercuri sesizarea guvernului depusa impotriva celor doua proiecte votate i. continuă pe B1

Judecatorii CCR au amanat decizia privind majorarea pensiilor cu 40% O noua sedinta pentru analizarea sesizarii dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, o decizie privind majorarea pensiilor cu 40%. Sedinta in care va fi luata o decizie a fost programata pentru data de 13 ianuarie, dupa alegerile parlamentare.

Cresterea salariilor functionarilor publici a fost respinsa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a respins legea prin care Parlamentul, la initiativa PSD, a decis majorarea cu 15% a salariilor functionarilor publici si personalului contractual din aparatul Administratiei Prezidentiale, SGG si din serviciile Parlamentului, au declarat pentru G4Media. ro surse din cadrul CCR.

CCR a amanat luarea unei decizii privind majorarea pensiilor cu 40%. Hotararea, abia dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, luarea unei decizii in ceea ce priveste majorarea pensiilor cu 40%. Judecatorii constitutionali se vor intruni din nou sa analizeze subiectul abia pe 13 ianuarie,.

Curtea Constitutionala amana pana in ianuarie decizia privind majorarea pensiilor cu 40%

Judecatorii Curtii Constitutionale au dezbatut, miercuri, sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara. Este vorba despre textul Ordonantei de Urgenta privind rectificarea bugetara, care a fost modificat de Parlament pentru a stipula majorarea pensiilor cu 40%, in locul celor 14% acordate de Executiv.

Pensii 2020. Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Decizia CCR legat de majorarea de 40%

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate astazi, 25 noiembrie, sesizarea Guvernului vizavi de proiectul de rectificare bugetara modificat de PSD in Parlament cu un amendamentul care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Guvernul sustine ca parlamentarii nu au indicat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite de amendament. CCR a amanat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )