Libnet.ro
UNICEF

11:30

Majorarea pensiilor creste deficitul bugetar la 3,6% din PIB

România Liberă România Liberă,
Majorarea pensiilor creste deficitul bugetar la 3,6% din PIB

Romania va continua sa inregistreze o crestere economica puternica in 2019, de 4,1%, sustinuta de co. continuă pe România Liberă

Surse MFP: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Finantele trebuie sa imprumute mai mult, deficitul fiind peste cel aprobat in Parlament

Surse din Ministerul Finantelor Publice confirma ceea ce crede Florin Citu cu privire la deficitul bugetar. Acesta va depasi 3% din PIB, mai ales ca s-au facut recent plati catre PNDL si, fiind final de an, de undeva trebuie sa se finanteze deficitul, astfel ca e nevoie de mai multe imprumuturi. Prima veste proasta a noului ministru de Finante. Citu: Nu sunt convins ca ne putem incadra in tinta de deficit de 3%.

COMISIA EUROPEANA: Deficitul bugetar al Romaniei va urca la 3,6% din PIB in 2019

Romania va continua sa inregistreze o crestere economica puternica in 2019, de 4,1%, sustinuta de consum si de redresarea investitiilor, dar majorarea pensiilor va duce la o crestere semnificativa a deficitului bugetar, care va atinge 3,6% din PIB in acest an si peste 4% din PIB in 2020 si 2021, potrivit estimarilor economice publicate joi de Comisia Europeana.

FLORIN CITU: La 10 luni, deficitul bugetar creste peste 2,6%

Deficitul bugetar va continua sa creasca si la 10 luni, depasind nivelul de 2,6%, situatia fiind ingrijoratoare si confirmand cele mai mari temeri ale noastre, a spus, miercuri, noul ministru al Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: La 10 luni, deficitul bugetar creste peste 2,6%

Deficitul bugetar va continua sa creasca si la 10 luni, depasind nivelul de 2,6%, situatia fiind ing.

Mugur Isarescu, despre deficitul bugetar: Suntem ingrijorati!

Banca Nationala a Romaniei este ingrijorata de o deteriorare a deficitului bugetar, dar nu speriata, si spera ca acest lucru sa nu se intample, a declarat miercuri, guvernatorul Bancii Nationale a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )