Libnet.ro
UNICEF

01:05

Majoritate confortabila in Consiliul Judetean Alba pentru PNL. Ion Dumitrel, ales presedinte cu aproape 56% din voturi

Adevărul Adevărul,
Majoritate confortabila in Consiliul Judetean Alba pentru PNL. Ion Dumitrel, ales presedinte cu aproape 56% din voturi

Datele centralizate de AEP de la sectiile din Alba il dau Ion Dumitrel este pana acum pe primul loc, detasat, pe lista candidatilor pentru functia de presedinte Consiliu Judetean. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Candidatii care s-au inscris pentru Consiliul Judetean Alba. Cine poate ataca suprematia PNL

Zece formatiuni politice au depus liste pentru Consiliul Judetean Alba. De asemenea, in competitia pentru functia de presedinte al institutiei s-au inscris opt candidati.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Consiliul Judetean Timis. PNL si USR-Plus ravnesc la sefia judetului

Daca Primaria Timisoara a fost tot timpul un fief al dreptei, Consiliul Judetean Timis se afla pe mainile PSD. PNL si USR-Plus ravnesc acest post.

Costel Alexe sustine ca a castigat cursa pentru Consiliul Judetean Iasi, iar Mihai Chirica si-a asigurat inca un mandat la Primaria Iasi

Costel Alexe, candidatul PNL la Consiliul Judetean Iasi, a anuntat petrecere pentru luni seara, fiind convins de victoria liberalilor in alegerile din oras. Candidatul PNL la Primaria Iasi, Mihai Chirica, ar fi.

Alegeri locale pentru Consiliul Judetean Cluj 2020. Cine sunt candidatii

PNL a recurtat, in ultimele luni, circa jumatate din cei 33 de primari care au castigat in 2016 mandate pe listele PSD. in conditiile mobilizarii pe care o vor face acestia si a faptului ca opozitia nu a venit cu un contracandidat cu anvergura, PNL este favorit in alegerile pentru Consiliul Judetean.

PSD si-a adjudecat Consiliul Judetean si Primaria Municipiului Calarasi

Partidul Social Democrat a castigat alegerile pentru Primaria si Consiliul Judetean Calarasi, dupa ce institutia a fost condusa doua mandate de liberalul Daniel Stefan Dragulin.

Alegeri locale 2020. Cine ne cere votul pentru Consiliul Judetean Dambovita

PSD Dambovita incearca sa obtina al treilea mandat consecutiv la Consiliul Judetean, la alegerile locale de duminica, 27 septembrie. Principalul partid din Dambovita se bazeaza pe aportul semnificativ al celor 68 de primari, in conditiile in care judetul are 89 de localitati.

UDMR castiga inca o data primaria si Consiliul Judetean Satu Mare

Numaratoarea buletinelor de vot de la alegerile din data de 27 septembrie au ajuns aproape la final. Rezultatele finale partiale arata ca UDMR a recastigat atat primaria cat si Consiliul Judetean Satu Mare.

Alegeri locale 2020. Noua candidati pentru sefia Consiliul Judetean Botosani. Duel clasic intre PSD si PNL

Noua candidati au intrat in lupta pentru sefia judetului Botosani. Majoritatea au experienta politica si au fost in trecut parlamentari sau au avut functii de conducere in diferite institutii. Cele mai mari sanse le au reprezentantii marilor partide. Pentru prima data, in cursa electorala, au intrat si doua femei.

Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte si de consilieri la Consiliul Judetean Iasi

Lupta politica pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi se va da in trei: cei cu sanse de castig sunt Costel Alexe PNL), Maricel Popa PSD) si Marius Bodea USR-PLUS).

PSD, castigator detasat in judetul Galati. Candidatii la Primaria Galati si Consiliul Judetean si-au surclasat adversarii politici la scoruri istorice

Dupa numararea voturilor in peste 99% din sectiile de votare, reiese ca social democratii au castigat lejer alegerile la Galati si in judet, asigurandu-si majoritati confortabile in consiliul local si cel judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )