Libnet.ro
UNICEF

19:15

Majoritatea patronilor din Romania pierd bani din cauza lipsei de lucratori (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Majoritatea patronilor din Romania pierd bani din cauza lipsei de lucratori (studiu)

Cei mai multi dintre antreprenorii din Romania resimt lipsa de forta de munca si sufera pierderi de bani din cauza aceasta, releva un studiu publicat, marti, de o firma de consultanta. continuă pe Hotnews

Probleme din cauza lipsei sexului. Nu le poti ignora

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla in corp cand ai o perioada de abstinenta sexuala? Indiferent de motive, boli ori despartiri, pot aparea probleme din cauza lipsei sexului.

Ce cod postal am? Lista completa cu toate adresele din Romania, in Bucuresti si pe judete

Ce cod postal am? Este intrebarea pe care multi dintre noi ne-am pus-o in momentul in care am trimis o scrisoare, un colet sau o suma de bani si ni s-a cerut codul postal. Unii nu stiu nici macar ce reprezinta aceasta insiruire de cifre. Codul postal ajuta la sortarea corespondentei Codul postal este o .

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea .

Ce sunt rapoartele GRECO si ce spun ele despre justitia din Romania

Ministerul Justitiei a publicat rapoartele GRECO referitoare la Romania. Grupul Statelor impotriva Coruptiei atrage atentia asupra Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor, aceasta structura fiind criticata si de Comisia de la Venetia si Comisia Europeana. Prin aceste rapoarte, Europa ne cere sa respectam angajamentele internationale cu privire la combaterea coruptiei. Rapoartele GRECO trag un semnal de .

CEZ: Nu ne grabim sa vindem activele din Romania

Compania ceha de utilitati CEZ nu se grabeste sa vanda activele din Romania si isi continua proiectele de aici, intrucat considera ca piata romaneasca este una dintre cele mai stabile din regiune, a declarat, astazi, Ondrej Safar, country manager CEZ Romania, intr-o conferinta de presa.

Grupul de energie ceh CEZ a anuntat ca vinde operatiunile din Romania

Grupul de energie CEZ a anuntat ca vinde operatiunile din Romania si se asteapta sa primeasca oferte competitive din partea companiilor din tara si din strainatate, a declarat Ondrej Safar, country manager al grupului CEZ in Romania, miercuri, in.

Noua Dacia Sandero pe care nu o poti cumpara din Romania. Unde va fi lansata si ce aduce nou

Noua Dacia Sandero va fi scoasa pe piata in anul 2020, dar nu va putea fi cumparata din Romania. Autoturismul va fi produs de divizia din Brazilia a grupului Renault, va avea mai multe imbunatatiri fata de modelul original lansat in 2014 si va fi disponibil pentru piata auto din America de Sud. Noul model .

Compania RUSEASCA Lukoil, partenera a Ligii Militarilor Profesionistilor din Romania. CARDURI de COMBUSTIBIL, cadou pentru SOLDATII ROMANI (VIDEO)

Compania ruseasca Lukoil, partenera a Ligii Militarilor Profesionistilor din Romania, a oferit militarilor romani 5. 000 de carduri pentru a beneficia de reduceri. Anuntul a fost facut in grupul online al.

FOTOGALERIE Cum vor arata tramvaiele romanesti care vor circula in patru mari orase din Romania (II)

Fabrica de tramvaie detinuta de Astra Vagoane Calatori Arad ar urma sa livreze 62 de garnituri din modelele Imperio si Autentic in patru mari orase din Romania: Cluj-Napoca, Arad, Oradea si Galati. Compania romaneasca a depus o ofera si la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de tramvaie moderne, asa ca exista posibilitatea sa vedem tramvaiele de la Astra Vagoane Calatori si in Bucuresti.

Revolut, probleme pentru clientii din Romania: vi se trag banii de doua ori. Lucram contra-cronometru

Utilizatori din Romania ai serviciului Revolut se plang ca le-au fost dublate sumele la alimentarile de cont de pe carduri Visa, in acest week-end. Compania a reactionat imediat si sustine ca lucreaza pentru re.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )