Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce sunt rapoartele GRECO si ce spun ele despre justitia din Romania

Playtech Playtech,
Ce sunt rapoartele GRECO si ce spun ele despre justitia din Romania

Ministerul Justitiei a publicat rapoartele GRECO referitoare la Romania. Grupul Statelor impotriva Coruptiei atrage atentia asupra Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor, aceasta structura fiind criticata si de Comisia de la Venetia si Comisia Europeana. Prin aceste rapoarte, Europa ne cere sa respectam angajamentele internationale cu privire la combaterea coruptiei. Rapoartele GRECO trag un semnal de . continuă pe Playtech

Doua noi rapoarte GRECO, o singura concluzie: raspunsul romanesc este global insuficient

Cosmarul continua. Neschimbat. Curg, in flux constant, rapoartele despre justitia din Romania elaborate de organismele Consiliului Europei.

Birchall, de Ziua Justitiei: Am convingerea ca doar impreuna putem recastiga increderea si respectul cetatenilor pentru justitia din Romania

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune, in mesajul de Ziua Justitiei, ca singurul mod in care vede viitorul justitiei romane este in sinergia familiei europene si a parteneriatului strategic euro-atlantic. Am convingerea ca doar impreuna putem recastiga increderea si respectul cetatenilor pentru justitia din Romania, le transmite Birchall profesionistilor din justitie.

Dana Girbovan, despre rapoartele GRECO: Aceste evaluari nu sunt doar vadit subiective, ci contin si erori grosiere

Judecatorul Dana Girbovan, presedintele UNJR, arata intr-o postare pe Facebook ca rapoartele GRECO pentru Romania contin erori care dovedesc fie superficialitatea celor care le-au redactat, fie sunt vadit.

Birchall, despre rapoartele GRECO: Fiecare institutie trebuie sa faca propria analiza si sa ia masuri

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat marti ca fiecare institutie care apare in rapoartele GRECO trebuie sa faca o analiza in legatura cu recomandarile facute si sa ia masurile care se.

Ministrul Justitiei publica rapoartele GRECO

Ministerul Justitiei a anuntat ca va publica, marti, la ora 11. 00, rapoartele GRECO, atat pe site-ul institutiei, cat si pe pagina GRECO. Astfel, documentele vor fi postate in limbile romana si.

Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO

Ministerul Justitiei va publica, marti, rapoartele GRECO, atat pe pagina proprie de internet, cat si pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11. 00, in limbile romana si engleza.

Ministerul Justitiei publica astazi rapoartele GRECO, in limbile romana si engleza

Ministerul Justitiei va publica, marti, rapoartele GRECO, atat pe pagina proprie de internet, cat si pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11. 00, in limbile romana si engleza.

Cluj: 500 de persoane, pregatite sa alerge sambata noaptea prin Triunghiul Bermudelor din Romania

Aproximativ 500 de persoane sunt pregatite sa alerge, in noaptea de sambata spre duminica, prin padurea Hoia-Baciu, de la marginea municipiului Cluj Napoca, considerata cea mai misterioasa padure din Romania, un fel de Triunghi al Bermudelor.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )