Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mallzee, aplicatia pentru smartphone care te sfatuieste cum sa te imbraci

Adevărul Adevărul,
Mallzee, aplicatia pentru smartphone care te sfatuieste cum sa te imbraci

O tanara de 25 de ani a creat o aplicatie pentru smartphone care rascoleste o garderoba virtuala, in cautarea celei mai potrivite tinute, si te redirectioneaza catre site-ul de unde poti s-o cumperi. continuă pe Adevărul

CRJ lanseaza aplicatia anticoruptie pentru smartphone si tableta.

Centrul de Resurse Juridice CRJ) lanseaza, luni, de Ziua Internationala Anticoruptie, aplicatia pentru telefoane inteligente si tablete, care te ajuta sa raportezi in timp real un act de coruptie. Aplicatia InfoCoruptie a fost realizata in cadrul proiectului ONG-urile, actori cheie in monitorizarea si implimentarea Strategiei Nationale Anticoruptie 2012 2015. Proiectul este implimentat de Centrul de Resurse Juridice, finantat de Fondul pentru Inovare Civica, un program .

BNR vrea sa cumpere cabine speciale pentru angajatii care fumeaza

BNR vrea sa cumpere cabine speciale pentru angajatii care fumeaza. Astfel, la sediul central la etajele 2, 3 si 4 ar putea fi instalate 6 cabine. Investitia este estimata la 500,000 de lei. Cabinele vor fi amplasat.

Noi reguli pentru muzicienii care-si castiga existenta pe strazile Madridului

Primaria din Madrid a impus noi reguli pentru muzicienii care-si castiga existenta pe strazile orasului, din concerte improvizate. Pentru a fi autorizati sa-si exercite meseria, cantaretii stradali.

Traian Basescu a multumit Curtii Constitutionale din Republica Moldova pentru decizia care consfinteste limba romana ca limba oficiala: La UE vom fi doua state cu limba oficiala romana

Presedintele Traian Basescu a multumit judecatorilor Curtii Constitutionale din Republica Moldova, dupa ce acestia au decis ca limba romana este limba oficiala a tarii. Va marturisesc, e una din cele mai mari bucurii pe care le-am avut in ultimii ani. Implicatiile sunt extrem de profunde. Se pune capat incercarii de mistificare a unor adevaruri culturale si istorice din Moldova, a spus Traian Basescu joi seara, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Seful diplomatiei americane, John Kerry, se afla miercuri la Chisinau. Vizita - un semnal foarte puternic de sprijin pentru tarile care au facut pasi spre UE

Seful diplomatiei americane, John Kerry, viziteaza miercuri Chisinaul, cu scopul de a demonstra sprijinul Statelor Unite pentru Republica Moldova, care se confrunta cu represalii din partea Rusiei, inclusiv o interdictie privind exporturile sale de vinuri, scrie cotidianul american New York Times.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2938 seconds )