Libnet.ro
UNICEF

11:00

MAM Bricolaj a deschis cel de-al doilea magazin din Bucuresti si planuieste alte 2 locatii in 2020

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MAM Bricolaj a deschis cel de-al doilea magazin din Bucuresti si planuieste alte 2 locatii in 2020

MAM Bricolaj a deschis al doilea magazin in Bucuresti, situat in zona Morarilor, cu o investitie de 250. 000 de euro. Deschiderea noului punct de lucru face parte din strategia pe termen lung a companiei de extindere care vizeaza a doua noi magazine si. continuă pe Wall-Street Ro

Scandal urias intr-un magazin din localitatea Valeni! Au intrat si au distrus totul in cale cu o drujba pornita, iar apoi au lovit mai multe persoane

Patru persoane, doi barbati si doua femei din localitatea Valeni, comuna Padureni, au fost arestate, joi seara, dupa ce au intrat intr-un magazin amenintand cu o drujba pornita, au provocat distrugeri si au.

Cursul valutar a explodat din nou: Lira sterlina, cel mai mare nivel din iunie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7777 leieuro, in scadere cu 0,02% fata de valoarea atinsa vineri. Totodata, lira sterlina a continuat sa creasca si a atins cel mai ridicat nivel din iunie 2016 pana in prezent, aceasta a ajuns la5,6840 de lei.

Rata somajului in SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters.

Cel mai tanar premier din lume, crescut de lesbiene. Ar fi fost stigmatizata de societate din aceasta cauza

Sanna Mirella Marin, care a devenit duminicacel mai tanar premier din lume, a fost crescuta de o familie de lesbiene, motiv pentru care ar fi fost stigmatizata de societate, dar areun copil cu partenerul.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )