Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama Denisei Manelista sta in conditii DEPLORABILE! Cum a ajuns CASA unde sta femeia! Tatal vedetei locuieste intr-o VILA LUXOASA (FOTO)

B1 B1,
Mama Denisei Manelista sta in conditii DEPLORABILE! Cum a ajuns CASA unde sta femeia! Tatal vedetei locuieste intr-o VILA LUXOASA (FOTO)

Denisa Manelista are casa in satul Stefanesti judetul Valcea), iar parintii ei divortati mai traiesc acolo, potrivit wowbiz. ro. Geta, mama Denisei a divortat de mult timp de tatal vedetei,. continuă pe B1

Scandal intre mama Denisei Manelista si iubitul cantaretei! De ce exista TENSIUNI intre cei doi

Apar tot mai multe probleme in viata Denisei Raducu dupa ce a fost diagnosticata de medici cu o boala grava la ficat. Ea urmeaza doua tratamente in paralel, unul recomandat de medici si unul.

Bunica Denisei Manelista, dezvaluiri si despre mama cantaretei: Geta are probleme mari la inima, a avut cancer la san si are o tija in picior! (FOTO)

Problemele de sanatate din familia Denisei Manelista nu se opresc aici. Bunica cantaretei, tanti Niculina are 71 de ani si sta in satul Stefanesti. Batrana este sfasiata de durere de.

Scene DRAMATICE la patul de spital al Denisei Manelista! Mama cantaretei, PRABUSITA de durere si oboseala

Starea de sanatate a Denisei Raducu este in continuare instabila. Medicii sunt rezervati in a da un pronostic cu privire la boala grava de ficat de care sufera aceasta. Internata in spital de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )