Libnet.ro
UNICEF

12:45

Bunica Denisei Manelista, dezvaluiri si despre mama cantaretei: Geta are probleme mari la inima, a avut cancer la san si are o tija in picior! (FOTO)

B1 B1,
Bunica Denisei Manelista, dezvaluiri si despre mama cantaretei: Geta are probleme mari la inima, a avut cancer la san si are o tija in picior! (FOTO)

Problemele de sanatate din familia Denisei Manelista nu se opresc aici. Bunica cantaretei, tanti Niculina are 71 de ani si sta in satul Stefanesti. Batrana este sfasiata de durere de. continuă pe B1

Momente cumplite in familia Denisei Manelista! Bunica acesteia s-a imbolnavit de suparare. S-a rugat pana acum in fiecare seara pentru o minune, dar parca a ajuns la capatul puterilor (FOTO)

O noua drama in familia Denisei Manelista! Bunica cantaretei nu a putut accepta faptul ca nepoata ei este grav bolnava si ca a fost internata in spital de cateva zile. Femeia trece.

Varul Denisei Manelista RUPE TACEREA: Ea se simte EXTRAORDINAR astazi! Ce spune despre oferta Aneimaria Prodan

Varul Denisei Manelista, Florin Peste, a spus ca vedeta stie despre planul Aneimaria Prodan, iar familia se gandeste serios daca sa accepte propunerea impresarei, potrivitwowbiz. ro. in.

Noi dezvaluiri despre ilegalitatile din dosarul Telepatia

Noi dezvaluiri despre judecatoarea Camelia Bogdan au fost facute joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, afirma ca judecatoarea Bogdan a.

Scene DRAMATICE la patul de spital al Denisei Manelista! Mama cantaretei, PRABUSITA de durere si oboseala

Starea de sanatate a Denisei Raducu este in continuare instabila. Medicii sunt rezervati in a da un pronostic cu privire la boala grava de ficat de care sufera aceasta. Internata in spital de.

Mama Denisei Manelista, in culmea DISPERARII! S-a internat cu fiica ei in SPITAL! Artista nu se poate HRANI singura

Mama Denisei nu stie ce sa mai faca pentru a-si salva copilul. Femeia a luat o decizie de ultima ora de a se interna permanent si sa ii fie insotitor fiicei sale, potrivitwowbiz. ro. De.

Elena Merisoreanu declaratii SOCANTE despre situatia DELICATA a Denisei Manelista: Manelistii sunt mult mai uniti decat noi astia, cantaretii de muzica populara

Cunoscta cantareta de muzica populara, Elena Merisoreanu, care a fost prezenta la spectacolul organizat cu ocazia zilelor localitatii Baicoi, a vorbit pentru prima data despre cazul Denisa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )