Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama fetei din Caracal, disparute in aprilie: Politistii mi-au spus ca e majora, are 18 ani si a plecat cu Fat-Frumos

Adevărul Adevărul,
Mama fetei din Caracal, disparute in aprilie: Politistii mi-au spus ca e majora, are 18 ani si a plecat cu Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, din comuna doljeana Diosti, prima fata disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei are 18 ani si, cel mai probabil, a plecat cu un Fat-Frumos, potrivit g4media. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem in cazul disparitiei fetei din Caracal

Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din Caracal.

DIICOT cere sa preia dosarul asasinului fetei din Caracal

Bucuresti, 26 iul Agerpres - DIICOT Craiova a solicitat vineri Parchetului de pe langa Tribunalul Olt sa preia ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Caracal, pentru a-l reuni cu un dosar privind.

CUTREMURATOR! Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei, FATA DIN CARACAL rapita si ucisa

Un val de reactii emotionante au aparut pe retelele de socializare in cazul fetei din Caracal ranita si ucisa cu sange rece, in conditii revoltatoare.

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

Zeci de persoane s-au strans in fata casei lui Gheorghe Dinca. Mama fetei disparute in aprilie a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce i s-a facut rau

Zeci de persoane s-au adunat duminica dupa-amiaza in fata casei lui Gheorghe Dinca din Caracal, dupa ce au aflat ca acesta a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete. Mama si bunicul Luizei, adolescenta de 18 ani care a disparut din aprilie, au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a aflat ca fata ei a fost ucisa.

Crima din Caracal: Ce mesaj a primit bunicul fetei disparute in aprilie

Procurorii de la Crima Organizata pun cap la cap informatiile primite in ultimele trei luni de la disparitia Mihaelei, prima tanara despre care se banuieste ca ar fi fost victima criminalului in serie din Caracal.

Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Ba, daca e incurcata cu vreunul, sa plateasca pagubele perchezitiilor!

Interventia politistilor in cazul de la Caracal a fost mai mult decat esuata. Dar dincolo de lipsa de competenta, nici atitudinea acestora la adresa familiilor care le cereau ajutorul pentru gasirea fetelor disparute nu a fost una potrivita. A fost chiar plina de dispret. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise cu brutalitate in Caracal, vine cu .

Politia, despre cazul fetelor disparute din Caracal: Fata a sunat si a spus ca se afla intr-o curte cu multi caini

Politistii au efectuat, vineri dimineata, o perchezitie la domiciliul unui barbat din Caracal, intr-un caz de disparitie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare. Aceleasi surse neoficiale.

Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute. Prietenii tinerelor fac dezvaluiri ingrozitoare

Doua fete din Caracal pe care parca le inghitise pamantul, doua disparitii trase la indigo. Ipotezele zboara, postarile pe site-urile de socializare curg si aduc noi indicii in cazul minorelor. Un taximetrist, tras la raspundere. O perchezitie se desfasoara, la aceasta ora. Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute? .

Verificari la Parchetul Judecatoriei Caracal privind modul in care s-a desfasurat ancheta in cazul fetei din Olt

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificari la Parchetul Judecatoriei Caracal privind modul in care s-a realizat supravegherea activitatii de cercetare penala in cazul fetei din judetul Olt care ar fi fost ucisa, anunta Parchetul General.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )