Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mama lui Gigi Becali cere gratierea fiului. A depus o noua cerere la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Mama lui Gigi Becali cere gratierea fiului. A depus o noua cerere la Cotroceni

Alexandra Becali, mama lui Gigi Becali, si avocatul acestuia au fost la Palatul Cotroceni in aceasta dimineata unde au depus o cerere de gratiere. Este a doua cerere care ajunge pe masa presedintelui Traian. continuă pe Antena3

Mama lui Gigi Becali a depus o cerere de gratiere la Cotroceni

Mama lui Gigi Becali, Alexandra, a depus o cerere de gratiere a fiului sau, la Palatul Cotroceni, pentru care a adunat 60. 000 de semnaturi. Aceasta este a doua cerere de gratiere, dupa cea depusa de una dintre.

Gigi Becali, petitie la Comisia pentru drepturile omului in care se plange ca nu a fost lasat sa se opereze

Avocata lui Gigi Becali a depus o plangere la Comisia pentru drepturile omului din cadrul Camerei Deputatilor, pentru ca nu a fost lasat sa se opereze. in document, latifundiarul din Pipera se plange ca nu a fost.

Gigi Becali a trimis Parlamentului o petitie in care arata ca este torturat: Nu mi se permite internarea intr-un spital fara paza

Omul de afaceri Gigi Becali, a trimis Comisiei de abuzuri din Parlament o petitie prin care cere incetarea abuzurilor la care sustine ca este supus. Acesta reclama ca este torturat si ca are parte de tratamente inumane in detentie.

Gigi Becali ar putea fi chemat in Parlment de comisia pentru abuzuri

Gigi Becali ar putea fi chemat in Parlment de comisia pentru abuzuri. Asta dupa ce latifundiaru a cerut intreruperea executarii pedepsei din motive medicale. Becali a cerut si o permisie de 30 de zile la care ar ave.

Rugaciuni pentru libertatea lui Gigi Becali si a verilor lui, in Biserica din Pipera

O biserica intreaga s-a rugat pentru Gigi Becali si verii lui. Preotul de la Biserica din Pipera tinut o slujba speciala atat pentru familia Becali, cat si pentru ceilalti grei ai fotbalului, care au ajuns.

Caru' cu vedete: S-au vazut stapanii Romaniei, dar acum traiesc un calvar: Gigi Becali doarme pe o usa de placaj, iar Copos plange intruna; Bomba! S-a iubit Mihaela Radulescu in tinerete cu un ministru de azi?; Salman Khan, declaratie bomba despre casato

Imagini compromitatoare cu un jucator al nationalei! S-a imbatat, a injurat paparazzii de mama si a aruncat cu bolovani in ei. Ultima noapte de amor inainte de divort. Victor Slav si-a petrecut noaptea de vineri spre sambata in apartamentul Biancai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )