Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mama lui Gigi Becali a depus o cerere de gratiere la Cotroceni

B1 B1,
Mama lui Gigi Becali a depus o cerere de gratiere la Cotroceni

Mama lui Gigi Becali, Alexandra, a depus o cerere de gratiere a fiului sau, la Palatul Cotroceni, pentru care a adunat 60. 000 de semnaturi. Aceasta este a doua cerere de gratiere, dupa cea depusa de una dintre. continuă pe B1

Mama lui Gigi Becali cere gratierea fiului. A depus o noua cerere la Cotroceni

Alexandra Becali, mama lui Gigi Becali, si avocatul acestuia au fost la Palatul Cotroceni in aceasta dimineata unde au depus o cerere de gratiere. Este a doua cerere care ajunge pe masa presedintelui Traian.

Gigi Becali, petitie la Comisia pentru drepturile omului in care se plange ca nu a fost lasat sa se opereze

Avocata lui Gigi Becali a depus o plangere la Comisia pentru drepturile omului din cadrul Camerei Deputatilor, pentru ca nu a fost lasat sa se opereze. in document, latifundiarul din Pipera se plange ca nu a fost.

Gigi Becali ar putea fi chemat in Parlment de comisia pentru abuzuri

Gigi Becali ar putea fi chemat in Parlment de comisia pentru abuzuri. Asta dupa ce latifundiaru a cerut intreruperea executarii pedepsei din motive medicale. Becali a cerut si o permisie de 30 de zile la care ar ave.

Rugaciuni pentru libertatea lui Gigi Becali si a verilor lui, in Biserica din Pipera

O biserica intreaga s-a rugat pentru Gigi Becali si verii lui. Preotul de la Biserica din Pipera tinut o slujba speciala atat pentru familia Becali, cat si pentru ceilalti grei ai fotbalului, care au ajuns.

Gigi Becali a trimis Parlamentului o petitie in care arata ca este torturat: Nu mi se permite internarea intr-un spital fara paza

Omul de afaceri Gigi Becali, a trimis Comisiei de abuzuri din Parlament o petitie prin care cere incetarea abuzurilor la care sustine ca este supus. Acesta reclama ca este torturat si ca are parte de tratamente inumane in detentie.

Caru' cu vedete: S-au vazut stapanii Romaniei, dar acum traiesc un calvar: Gigi Becali doarme pe o usa de placaj, iar Copos plange intruna; Bomba! S-a iubit Mihaela Radulescu in tinerete cu un ministru de azi?; Salman Khan, declaratie bomba despre casato

Imagini compromitatoare cu un jucator al nationalei! S-a imbatat, a injurat paparazzii de mama si a aruncat cu bolovani in ei. Ultima noapte de amor inainte de divort. Victor Slav si-a petrecut noaptea de vineri spre sambata in apartamentul Biancai.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )