Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mama Luizei, luata cu ambulanta de la casa groazei. Femeia a aprins ieri o lumanare pentru Alexandra si spera ca fiica ei e inca in viata - IMAGINI socante!

Antena3 Antena3,
Mama Luizei, luata cu ambulanta de la casa groazei. Femeia a aprins ieri o lumanare pentru Alexandra si spera ca fiica ei e inca in viata - IMAGINI socante!

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, in urma cu putin timp, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei. Mama Luizei a fostluata cu ambulanta de la casa. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Marturia unui anchetator care a participat la perchezitiile din Casa Groazei: Suspectul dorea sa-si vanda casa

Unul dintre anchetatorii care au luat parte la perchezitiile din Casa Groazei explica, pas cu pas, ce au facut politistii si procurorii dupa ce Alexandra a sunat la 112. Toata noaptea am stat in preajma casei. Nu s-a aprins nicio lumina, nu a fost nicio miscare. Noi il suspectam mai mult pe fiu, declara anchetatorul.

Noi detalii din casa groazei din Caracal: o vecina ar fi sunat la 112, dar n-a fost luata in seama. Ce spun probele ADN

Noi detalii ies la iveala din casa groazei din Caracal, in care locuia Gheorghe Dinca, barbatul care ar fi ucis cu bestialitate cel putin doua adolescente. O vecina ar fi sunat cu cateva ore bune inainte de apelul fetei la 112, dar politistii nu au luat-o in seama. Surse din ancheta dau de inteles ca .

Cazul Caracal |Anunt de ultima ora de la anchetatori: de la cine provin ramasitele umane gasite in casa groazei

Anchetatorii au venit cu detalii despre ramasitele umane gasite in casa groazei din Caracal. Au fost analizate probele ADN, iar concluziile au fost prezentate duminica. Anchetatorii au confirmat faptul ca oasele gasite in gospodaria lui Gheorghe Dinca sunt umane. De asemenea, primele rezultate indica faptul ca bucatile de haine, bijuteriile si firele de par apartin .

Cazul Caracal - Mama Luizei, despre politistii din Cosoveni: Repetau intruna, pana cand am dus cazul la DIICOT, ca a plecat cu un Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, cu un Fat-Frumos, transmite Agerpres.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, afirma ca initial politistii i-au spus ca fiica ei putea fi plecata cu un Fat-Frumos

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie, a declarat ca politistii din comuna Cosoveni i-au spus de mai multe ori ca fiica ei este majora si ar putea fi plecata cu un iubit, cu un.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mama Luizei, una dintre victime, in culmea disperarii: Mi-a omorat copilul! Jur ca-l omor cu mainile mele! (VIDEO)

Imagini socante in fata casei criminalului in serie din Caracal. Mama Luizei Melencu, una dintre adolescente, a fost filmata in timp ce urla de durere. De ce i-a facut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu.

FOTO Imagini din casa groazei din Caracal: cu cat dorea criminalul sa vanda cele 7 camere pline cu mizerie si fiare vechi

Criminalul Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca a ucis doua adolescente, traia intr-o mizerie de nedescris. Locuinta sa, aflata la periferia Caracalului, era ticsita de fiare vechi, obiecte nefolositoare si mormane de haine. Casa lui Gheorghe Dinca e localizata la marginea Caracalului si impresioneaza printr-un gard inalt. Gospodaria se intinde pe 3. 000 de metri .

EXCLUSIV Explicatiile unui medic stomatolog despre dintii care ar fi fost descoperiti in casa groazei din Caracal

Cazul de la Caracal este unul mediatizat indelung, iar o intreaga tara priveste revoltata cum toate informatiile ar conduce spre o interventie esuata a autoritatilor. Pe internet circula multe detalii din ancheta si poze cu ramasitele gasite in locuinta lui Gheorghe Dinca, despre care se crede ca ar fi umane. De cateva zile, echipe de .

Imagini noi din casa groazei din Caracal, unde au fost descoperite ramasitele umane a mai multor cadavre

Antena 3 a prezentat in exclusivitatea imagini din casa groazei, acolo unde politistii au descoperit mai multe ramasite umane. in acest moment, sunt informatii potrivit carora sunt patru cadavre. O femeie ca.

Cum arata Casa Groazei din Caracal si cu cat voia Popicu sa o vanda. Sapte camere pline cu fiare si multe, multe haine de femeie FOTO

Casa lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei celor doua fete de 18 ani din Caracal, este la marginea orasului, pe strada Craiovei si este singura gospodarie din zona care are un gard inalt de aproape 4 metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )