Libnet.ro
UNICEF

01:05

O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Ce a spus prima oara

Playtech Playtech,
O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Ce a spus prima oara

O mama, care a suferit leziuni cerebrale, se trezeste dupa 27 de ani. Momentul declansator a fost o cearta dintre fiul acesteia in camera ei de spital. O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani Femeia suferise leziuni cerebrale protejandu-si fiul in timpul unui accident de masina in Emiratele Arabe Unite. Munira Abdulla, . continuă pe Playtech

A gasit o masina disparuta de 27 ani, infipta in pom. Dar mai ingrozitor e ce a vazut inauntru!

Un barbat din Statele Unite a avut parte de surpriza vietii in momentul in care se plimba prin padurea din apropierea casei. Omul se mutase de curand in zona si nu cunostea, deci, imprejurimile, care oricum er.

Alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. Romanii trebuie sa nu le mai arunce

In ziua de azi, romanii cumpara mai multa mancare decat pot consuma. Si, de cele mai multe ori, aceasta expira si ajunge la cosul de gunoi. Dar am descoperit alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. in mare parte, acestea sunt legume si fructe, depozitate corect. Alimentele care pot fi .

Benzina a devenit mai scumpa decat motorina, dupa trei ani

Pretul benzinei l-a depasit pe cel al motorinei, pentru prima data in ultimii trei ani. Astazi, cea mai ieftina benzina din Romania costa 4,34 lei pe litru, iar cea mai ieftina motorina se vinde cu 4,24 lei pe litru, arata datele Peco-online. ro.

Rachetele lui Putin au plecat din Rusia. Cea mai drastica decizie din ultimii zeci de ani: ce se intampla acum

Ministerul rus al Apararii ar putea trimite sisteme de rachete Hermes si alte vehicule blindate in Siria pentru a contracara tancurile Turciei. Potrivit Avia. Pro, sistemul de rachete era deja testat pe teritoriul aflat sub controlul Republicii Arabe Siriene. Provocare militara nemaiintalnita. Rachetele lui Putin au plecat din Rusia: decizie inedita Rusia a prezentat nu de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )