Libnet.ro
UNICEF

01:05

Benzina a devenit mai scumpa decat motorina, dupa trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Benzina a devenit mai scumpa decat motorina, dupa trei ani

Pretul benzinei l-a depasit pe cel al motorinei, pentru prima data in ultimii trei ani. Astazi, cea mai ieftina benzina din Romania costa 4,34 lei pe litru, iar cea mai ieftina motorina se vinde cu 4,24 lei pe litru, arata datele Peco-online. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

In Romania exista un oras care este mai mare ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul la un loc. Potrivit recensamantului facut in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil se stie, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori, sunt Bucurestiul, cu 1. 425 de locuitori, Cluj-Napoca, care .

Varianta de Noviciok folosita pe Navalnii, mai puternica decat variantele anterioare

Agentul neurotoxic de tip Noviciok folosit pentru a-l otravi pe opozantul Kremlinului Aleksei Navalnii, care este in prezent internat la terapie intensiva intr-un spital din Berlin, a fost mai puternic decat variantele anterioare, relateaza revista germana Der Spiegel, preluata de Reuters.

Marea Britanie: Nimic nu este mai important decat libera circulatie a marfurilor intre Irlanda de Nord si restul Regatului Unit

Marea Britanie a anuntat joi ca nimic nu poate fi mai important decat libera circulatie a marfurilor intre Irlanda de Nord si restul Regatului Unit si ca va mentine proiectul de lege despre care recunoaste sa incalca legislatia internationala, transmite Reuters.

La reculul PIB din prima jumatate a anului au contribuit aproape toate ramurile economiei.INS atrage atentia ca revizuirile datelor ar putea fi mai ample decat de obicei

Contractia economica din trimestrul al doilea, de 10,5%, a venit pe fondul reculului a aproape tuturor segmentelor din economie, cele mai ample scaderi inregistrandu-le industria, activitatile de spectacole, comertul si sectorul Horeca, a transmis marti Institutul National de Statistica intr-o prima estimare provizorie a datelor privind evolutia economiei. INS admite ca estimarile semnal precum si cele publicate azi sunt afectate de dificultatile create de criza pandemica. Aceste dificultati au fost legate de colectarea datelor de baza care reprezinta intrari pentru conturile nationale si s-au concretizat printr-o crestere a ratei de non-raspuns, atrag atentia statisticienii. Pentru completarea informatiilor au fost utilizate surse alternative pentru a diminua efectele asupra calitatii indicatorilor produsi, iar revizuirile datelor ar putea fi mai mari decat de obicei.

Companiile farmaceutice Novartis, Roche si Genentech, amendate cu 444 milioane euro pentru practici abuzive. Au vandut un medicament de 30 de ori mai scump decat pretul pietei

Autoritatea pentru Concurenta din Franta a amendat colectiv cu 444 milioane euro trei companii farmaceutice pentru practici abuzive, care aveau ca scop mentinerea vanzarilor unui tratament foarte scump, in.

Noi detalii despre marirea pensiilor cu 40%: ar putea veni mai repede decat crezi

La cateva zile dupa ce a fost implementata cresterea pensiilor in Romania cu 14%, de la 1 septembrie, PSD face presiuni pentru a se reveni la valoarea de 40%. Romania se confrunta cu o criza.

BVB Aparenta revenire pe Wall Street, la deschidere, dupa trei zile de corectii mari

Sectorul tehnologic american a marcat o revenire puternica ieri la deschidere dupa cele trei zile de corectii mari care au dus indicele Nasdaq Composite pentru scurt timp in teritoriul corectiei scadere mai mare de 10%). Sentimentul pozitiv din piata americana a fost dublat de evolutia pozitiva a indicilor europeni, in timp ce indicii asiatici au fost in sedinta de tranzactionare de ieri victima vanzarilor de marti de la New York.

EXCLUSIV Romania cheltuie cu 30% mai mult decat incaseaza. Noi cresteri de pensii si salarii, scenarii nerealiste, in opinia economistului Ionut Dumitru

Cresterea pensiilor cu 40% este una dintre masurile controversate, mult dezbatute in spatiul public. in mod evident, pensionarii au nevoie de venituri mai mari, dar cat de fezabila este aceasta initiativa, de.

11 filme cu incasari mai mici decat salariul minim al unui roman

Daca vorbim de filmele de la Hollywood, automat vorbim si de profituri care se incadreaza de obicei undeva in intervalul de sapte pana la opt cifre. Dar cel mai nou film al lui John Travolta,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )