Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama Simonei Halep, mesaj emotionant dupa victoria fiicei sale

Antena3 Antena3,
Mama Simonei Halep, mesaj emotionant dupa victoria fiicei sale

Tania Halep a declarat, sambata, ca doreste tuturor mamelor sa traiasca momente precum cele traite de ea cand si-a vazut fiica, Simona, castigand un turneu de Grand Slam. Le doresc tuturor mamelor sa. continuă pe Antena3

Andrea Petkovic, mesaj dur dupa victoria Simonei Halep: Pentru toti haterii: sa va nghititi cuvintele!

Andrea Petkovic, jucatoare pe care Simona Halep a invins-o la Roland Garros in turul III, a postat un mesaj dur pe Twitter adresat celor care au crezut ca Simona Halep nu va castiga un Grand Slam. Pentru toti haterii care spuneau ca nu o sa castige niciodata un Slam pentru ca e slaba din punct de vedere mental, sa va inghititi cuvintele, a scris jucatoarea din Germania.

Kaus Iohannis, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa victoria Simonei Halep. Seful statului a tinut sa o felicite pe jucatoarea de tenis dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Felicitari, Simona Halep,.

VIDEO Cele mai frumoase momente dupa victoria Simonei Halep: Sunt atat de fericita pentru amandoi

Lumea tenisului aplauda in picioare victoria Simonei Halep in finala Roland Garros, dupa victoria in trei seturi in fata lui Sloane Stephens.

VIDEO Cele mai frumoase momente dupa victoria Simonei Halep: Este o campioana, acum si pentru totdeauna

Lumea tenisului aplauda in picioare victoria Simonei Halep in finala Roland Garros, dupa victoria in trei seturi in fata lui Sloane Stephens.

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: Este cea mai fericita zi din viata mea

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa victoria uriasa a Simonei Halep de la Roland Garros. Este cea mai fericita zi din viata mea. Aceasta fata poate sa fie un model pentru toti tinerii din.

Dinu Pescariu, despre victoria fabuloasa a Simonei Halep: A castigat intr-o maniera spectaculoasa

Fostul jucator de tenis Dinu Pescariu a vorbit la Antena 3 despre victoria fabuloasa a Simonei Halep de la Roland Garros. A castigat intr-o maniera spectaculoasa. Mie mi se pare ca Simona joaca extrem de.

S-a aflat cine va fi adversara Simonei Halep in finala Roland Garros. Cu cine se va infrunta romanca

Jucatoarea americana de tenis Sloane Stephens 10 WTA) va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a trecut in cea de-a doua semifinala a competitiei, in doua.

FOTO Sexy Sloane: adversara Simonei Halep din finala a realizat un pictorial incendiar pentru Sports Illustrated

Sloane Stephens, campioana de la US Open 2017 si adversara Simonei Halep in finala Roland Garros, a fost invitata sa apara in paginile Sports Illustrated.

Site-ul oficial Roland-Garros, dupa victoria Simonei Halep: S-a nascut o campioana. Halep alunga fantomele

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros noteaza, sambata, dupa ce Simona Halep a castigat ultimul act cu Sloane Stephens, ca romanca a alungat fantomele, dupa ce a pierdut precedentele trei.

Reactie vehementa a lui Cristian Tudor Popescu, dupa victoria Simonei Halep: Indiferent ce spun imbecilii de pe net...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat victoria senzationala reusita de Simona Halep in meciul din semifinalele Roland Garros cu Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Este cel mai bun meci al Simonei pe care l.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )