Libnet.ro
UNICEF

06:45

Criza coronavirus la Spitalul Judetean Deva. Managerul si directorul medical au demisionat

Adevărul Adevărul,
Criza coronavirus la Spitalul Judetean Deva. Managerul si directorul medical au demisionat

Criza coronavirus persista la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva. Managerul si directorul medical au demisionat din functii, dupa o saptamana. continuă pe Adevărul

Managerul si directorul medical al Spitalului Judetean Deva au demisionat

Mangerul Spitalului Judetean Deva si directorul medical a unitatii medicale au demisionat. Potrivit prefectului judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, ministrul Sanatatii urmeaza sa vina la Deva in urmatoarele zile.

Scandal la Spitalul Judetean din Deva: Muncim pana la epuizare!

Sindicatul medicilor din Spitalul Judetean Deva reclama mai multe abuzuri si cere interventia ministrilor Sanatatii si Muncii: 14 zile de munca, selectia subiectiva a angajatilor in stare avansata de epuizare fizica si medic aflat in autoizolare acasa, adus la munca.

Micul-dejun al unui pacient cu coronavirus la Spitalul Judetean Neamt: Urlu in mine de indignare

Un barbat din Piatra Neamt a postat pe Facebook, in aceasta dimineata, o fotografie cu micul-dejun primit de un pacient infectat cu coronavirus.

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat - Tataru

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat, dupa modelul de la Suceava, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava acuza ca se intarzie retestarea lor pentru a fi bagati in carantina institutionalizata

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava, unde au fost depistate cu coronavirus peste 200 de cadre medicale, acuza ca nu se doreste retestarea lor intr-un timp cat mai scurt pentru a fi bagati in carantina institutionalizata. Este vorba de cadrele medicale care au fost confirmate cu COVID-19 in prima faza a pandemiei de la Suceava si care s-au tratat, iar acum ar trebui sa revina la serviciu, scrie Monitorul de Suceava.

Sapte pacienti cu coronavirus, tratati la Spitalul Judetean de Urgenta Alba. Alte 15 cazuri suspecte sunt internate

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia acorda ingrijiri de specialitate, duminica, 5 aprilie, la sapte pacienti confirmati cu COVID-19, boala cauzata de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2).

Spitalul Judetean Mehedinti a achizitionat aparatura performanta pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus

Ministerul Lucrarilor Publice anunta ca, prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, Spitalul Judetean Mehedinti a achizitionat aparatura performanta pentru dotarea sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva ATI), in vederea tratarii cazurilor grave de coronavirus.

Ce echipamente are pe stoc Spitalul Judetean Calarasi in lupta cu COVID-19

Spitalul Judetean Calarasi are pe stoc, la aceasta ora, in lupta cu noul coronavirus, echipamente si produse de protectie, distribuite normat pe fiecare sectie: 20. 000 botosi de unica folosinta, 550 combinezoane, 20. 000 halate unica folosinta, 300 litri dezinfectant, 100 litri dezinfectant maini, 100 perechi de ochelari folosite de medicii care coboara in garda in cazul unei suspiciuni de COVID-19 ), 6. 000 masti de unica folosinta.

COVID-19. Doi medici de la Spitalul Judetean Targoviste au demisionat. Au fugit de epidemie

Doi medici de la Spitalul Judetean Targoviste, Sectia de Pneumologie, au demisionat de teama coronaviruslui. Anuntul a fost de presedintele CJ Dambovita, Alexandru Oprea.

Citu. Cer bancilor sa trateze cu celeritate cererile de amanare a platii ratelor pentru clientii afectati de criza coronavirus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a cerut bancilor sa trateze cu celeritate cererile de amanare a platii ratelor pentru clientii afectati de criza coronavirus, el precizand ca romanii pot trimite deja cereri in acest sens catre banci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )