Libnet.ro
UNICEF

08:01

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, infectat cu noul coronavirus

B1 B1,
Managerul Spitalului Colentina din Capitala, infectat cu noul coronavirus

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Remus Mihalcea, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata, miercuri seara, de Grupul de Comunicare Strategica. Managerul in. continuă pe B1

ULTIMA ORA Managerul Spitalului Colentina, confirmat cu Covid-19

Managerul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, a fost confirmat miercuri cu coronavirus, iar in acest moment este internat, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Cum au ajuns o bunica si nepoata ei sa fie plimbate intre spitale, pana sa fie internate pentru Covid-19. Ce spune managerul Spitalului Victor Babes

O familie din Bucuresti este internata la Spitalul Victor Babes la capatul unui intreg periplu prin Capitala, desi initial oamenilor li s-a spus ca vor fi tratati impreuna dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 44 de ani, de fiica ei si de bunica.

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe este infectat cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza MAE. Angajat al MAE, testat pozitiv pentru infectia cu.

28 pacienti de la un azil pentru persoane cu deficiente din Valcea, contaminate cu noul coronavirus

Dupa ce o asistenta medicala din cadrul Centrului de ingrijire si asistenta Zatreni Valcea a fost depistata pozitiv la testul pentru SARS CoV2, s-a aflat ca o treime dintre pacienti au fost contaminati cu noul coronavirus.

Un functionar din Guvernul Romaniei este infectat cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul unei structuri a Directiei pentru Relatia cu Publicul de la Guvern se afla int.

inca un tenismen infectat cu noul coronavirus. Frances Tiafoe: Am inceput protocolul de carantina

Frances Tiafoe 22 de ani), unul dintre cei mai promitatori tenismeni din lume, a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19. Franes Tiafoe a participat vineri la All-American Cup, competitie amicala care.

Jurnalist CNN infectat cu coronavirus, declaratii halucinante: E ca o tornada. Daunele vor fi cu tine mult timp dupa ce virusul a trecut

Richard Quest, cunoscut jurnalist CNN, a facut dezvaluiri despre experienta prin care a trecut din momentul in care a aflat ca a fost infectat cu coronavirus.

Experti din 32 de tari avertizeaza OMS ca noul coronavirus poate fi raspandit si de sistemele de ventilatie din cladiri

Noul coronavirus poate circula prin aer in spatiile inchise - mai exact este poate fi preluat de sistemele de ventilatie sau de climatizare - si ii poate contamina pe cei care nu sunt protejati, avertizeaza un grup de 239 de experti care au semnat o scrisoare catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie New York Times.

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni.

Dan Tarcea, viceprimarul din Cluj-Napoca, e in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, dar se afla in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost confirmata pozitiv cu COVID-19. Dan Tarcea,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )