Libnet.ro
UNICEF

09:00

Managerul spitalului din Suceava a fost pe lista scurta a PNL pentru portofoliul Ministerului Sanatatii. Vasile Rimbu a refuzat postul

Antena3 Antena3,
Managerul spitalului din Suceava a fost pe lista scurta a PNL pentru portofoliul Ministerului Sanatatii. Vasile Rimbu a refuzat postul

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, Vasile Rimbu, a fost luat in calcul de liberali pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban. continuă pe Antena3

Managerul Spitalului Judetean Suceava a fost demis

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Vasile Rimbu, a fost demis din functie miercuri, de catre presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la solicitarea secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru.

Coronavirus |Managerul Spitalului Universitar a fost demis in urma unor deficiente constatate de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii

Conducerea Ministerului Sanatatii a decis suspendarea contractului de management al managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Adriana Nica, scrie Agerpres.

Ministerul Sanatatii a cerut CJ Suceava sa il demita pe managerul Spitalului Judetean. Vasile Rimbu a fost la un pas sa fie numit ministrul Sanatatii acum citeva luni, dar a refuzat

Ministerul Sanatatii a propus, miercuri, Consiliului Judetean Suceava sa il demita pe Vasile Rimbu din functia de manager al Spitalului Judetean, care a fost inchis astazi dupa ce 34 de medici si 49 de asistenti medicali si infirmieri s-au infectat cu coronavirus, au declarat reprezentantii Ministerului Sanatatii pentru HotNews. ro. 5 dintre cele 14 decese cauzate de coronavirus in Romania s-au inregistrat la pacienti internati la spitalul din Suceava.

Dosar penal in rem in urma scandalului de la Spitalul de Urgenta din Suceava. Ce au decis procurorii

Procurorii au deschis un dosar penal in rem la Spitalul Judetean Suceava, dupa scandalul in care managerul institutiei, Mircea Macovei, a chemat cadrele medicale confirmate cu Covid-19 la serviciu. Nu mai putin de 52 de medici si asistente din respectiva unitate medicala s-au imbolnavit, iar doi pacienti au murit, situatie care a dus la inchiderea .

Managerul Spitalului Universitar Bucuresti, demis dupa ce doi pacienti au fost depistati cu coronavirus

Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost demisa din functie. Aceasta va fi inlocuita de Catalin Carstoiu.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie pent.

Cum asteapta zeci de angajati ai spitalului din Suceava pentru testul COVID-19. Cadrele medicale suspecte stau ciorchine la usa unui cabinet

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean Suceava au fost chemati marti, 24 martie, la sectia de Dermatologie pentru a face teste de depistare a COVID-19. Oamenii n-au respectat normele de distantare sociala si au stat la coada, umar la umar, timp de mai bine de doua ore.

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes: E greu de crezut ca miile de romani reveniti in tara mai pot fi convinsi sa stea izolati

In acest moment, fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati, spune managerul Spitalului Clinic Victor Babes din Bucuresti, dr. Emilian Imbri.

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomentul coronavirus nu mai.

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomenul coronavirus nu mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )