Libnet.ro
UNICEF

20:45

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Cluj a fost schimbat dupa sapte ani. De ce si cum a fost dat jos

Adevărul Adevărul,
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Cluj a fost schimbat dupa sapte ani. De ce si cum a fost dat jos

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Cluj, Petru Susca, a fost schimbat din functie de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Fostul manager a fost dur criticat de parlamentarul Emanuel Ungureanu care a facut numeroase sesizari impotriva acestuia, concretizate in trei rapoarte ale Corpului de Control ale Ministerului. continuă pe Adevărul

Caz incredibil la Botosani: O femeie a murit in curtea Spitalului Judetean. Trupul sau a fost ridicat abia dupa cateva ore

O femeie a murit, marti, in curtea Spitalului Judetean Botosani, trupul sau zacand acolo timp de doupa ore, pana cand un ambulantier a sunat la 112. Femeia avea 61 de ani iar, potrivit monitorulbt. ro,.

Managerul Spitalului din Gaesti a anuntat ca va vaccina si alte persoane, dupa ce foarte multi medici au refuzat imunizarea

Managerul Spitalului din Gaesti, Laurentiu Belusica, a scris, pe Facebook, ca personalul medical va incepe vaccinarea oricarei persoane care se prezinta voluntar la centru.

Laurentiu Belusica, managerul Spitalului din Gaesti, despre decizia de a imuniza pe oricine doreste: Conducand masina, asa pur si simplu, m-am gandit sa ies pe strada, daca vad primul om il intreb: vrei sa te vaccinezi?

Laurentiu Belusica, managerul Spitalului din Gaesti, a explicat miercuri seara intr-o interventie pentru B1 TV cum a decis sa primeasca pe oricine doreste sa se imunizeze, pentru a se nu irosi doze de.

Business report: Zile libere la care ai dreptul, altele decat cele legale. Managerul spitalului din Gaesti da inapoi. Peste cine se prabuseste plafonul cotei TVA pentru locuinte. Revizuire in scadere privind redresarea economiei romanesti

Zile libere la care ai dreptul, in afara de cele de concediu anual si de liberele legale * Managerul spitalului din Gaesti da inapoi in privinta anuntului de pe Facebook ca va vaccina pe oricine * Peste cine se prabuseste plafonul cotei TVA pentru locuinte * Banca Mondiala revizuieste in jos estimarile privind redresarea economiei romanesti * Seful INS, Tudor Andrei, explica de ce lucreaza zeci de mii de romani in abatoarele din Germania, Olanda si Anglia * Continua operatiunile de concentrare a sistemului bancar * Virgil Popescu: Vom modifica legea ca sa stabilim cum facem liberalizarea daca ANRE nu poate sa o faca * Romania in primele trei luni din 2021: Curs valutar spre 4,9 leieuro, ROBOR intre 1% si 2% * O prognoza pentru 2021: Va fi foarte greu de respectat vreo prognoza.

Femeie moarta, abandonata ore intregi in curtea Spitalului Judetean Botosani: Pareau cuprinsi de nepasare

Imagini greu de imaginat au fost surprinse in curtea Spitalului Judetean Botosani, acolo unde o femeie a murit, fara sa aiba parte de ingrijiri medicale corespunzatoare. Desi se afla la cativa metri de unitatea mobila de Terapie Intensiva, aceasta nu a beneficiat de oxigen pentru a supravietui. Trupul neinsufletit a fost ignorat de personalul medical .

Prefectul de Buzau demisioneaza: E o demisie de onoare. Guvernul care m-a sustinut a fost schimbat

Prefectul judetului Buzau, Leonard Dimian, a anuntat pe Facebook, luni dimineata, ca demisioneza din functie, el spunand ca a luat aceasta decizie dupa ce Guvernul care l-a sustinut a fost schimbat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )