Libnet.ro
UNICEF

18:31

Manastirile Zamfira si Probota vor fi reabilitate din fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Manastirile Zamfira si Probota vor fi reabilitate din fonduri europene

Rovana Plumb, ministru delegat pentru fonduri europene, a semnat contractele prin care manastirile Zamfira si Probota vor fi reabilitate din fonduri europene, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia juridica va dezbate, miercuri, cererea de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb. Ministrul delegat pentru Fonduri Europene: Sunt nevinovata

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale fata de fostul ministru al mediului Rovana Plumb, actual deputat PSD si ministru al Fondurilor Europene, potrivit ordinii de zi a lucrarilor comisiei.

Sute de medicamente generice vor disparea din cauza cresterii pretului la combustibil

Sute de medicamente generice cu preturi mici risca sa dispara de pe piata in urmatorul an ca urmare a cresterii preturilor la combustibil si a modificarilor de reglementare a preturilor in alte tari europene care au Romania ca tara de referinta, conform datelor Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR).

APMGR: Sute de medicamente generice ieftine vor disparea din cauza cresterii pretului la combustibil

Alte sute de medicamente generice cu preturi mici pot disparea de pe piata in urmatorul an ca urmare a cresterii preturilor la combustibil si a modificarilor de reglementare a preturilor in alte tari europene care au Romania ca tara de referinta,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )