Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce mancam in a doua zi de Craciun idei pentru meniul din 26 decembrie

Playtech Playtech,
Ce mancam in a doua zi de Craciun idei pentru meniul din 26 decembrie

Astazi este a doua zi de Craciun si crestinii ortodicsi de pretutindeni, sarbatoresc Soborul Maicii Domnului, cea care i-a dat viata lui Iisus Hristos. Sunt nenumarate traditii si obiceiuri referitoare la aceasta zi, printre care si unele care fac trimitere la ce mancam in a doua zi de Craciun. Iata cateva idei. Ce mancam in . continuă pe Playtech

Mesaje de Craciun crestine pentru 2020 36 idei perfecte pentru Facebook, Whatsapp sau SMS

In perioada Craciunului, romanii trimit cele mai multe mesaje de urari celor apropiati. Mesajele trimise de Craciun au devenit deja un obicei, o alta traditie. Fie ca le trimitem in seara de Ajun sau chiar in ziua Craciunului, trimitem astfel de urari in semn ca nu i-am uitat pe cei dragi noua. in aceasta perioada, .

Ce s-a intamplat in casa lui Emi Pian in Ajun de Craciun. Lacrimi si durere, din nou

Au trecut aproximativ cinci luni de la moartea liderului Clanului Dudueinilor, Emi Pian. Lucrurile au evoluat in rau dela acel moment. intre timp, incusiv tatal lui Emi Pian a decedat in inchisoare, iar tensiunile dintre clanurile interlope au crescut. Momente emotionante in curtea lui Emi Pian De la moartea lui Emi Pian a trecut ceva .

Horoscop 25 decembrie 2020. Craciun greu pentru o zodie. Tensiuni mari toata ziua

Horoscop 25 decembrie 2020. Astrele vin cu vesti proaspete despre cum va decurge ziua de Craciun pentru zodii. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 23, 45 si 54. Culorile care azi va vor face sa va simtiti mai bine sunt roz, mov si rosu. Horoscop 25 decembrie 2020 Berbec in aceasta zi sfanta a nasterii .

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

Diana Sosoaca (AUR) e presedinta Comisiei pentru abuzuri din Senat (VIDEO)

Partidele parlamentare si-au impartit comisiile din Parlament. Una dintre cele mai exotice prezente din Legislativ, senatoarea AUR Diana Sosoaca, va fi presedintele Comisiei pentru Abuzuri din camera.

A doua zi de Craciun vine cu ninsori, lapovita si ploi Cod galben de vant, ninsori si viscol de duminica pana luni -UPDATE

Vremea se schimba incepand de sambata, la ora 10. 00, cand intra in vigoare o informare meteorologica de ploi, ninsori si lapovita, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata un Cod Galben de intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ si viscol pentru Carpatii Meridionali si de Curbura si Muntii Banatului, zona joasa a jud. Caras-Severin.

Ilie Nastase si sotia sa, sarbatori in carantina Este un Craciun diferit pentru mine

Desi ii despart 30 de ani, Ilie si Ioana Nastase reprezinta unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul romanesc, fiind unul alaturi de altul la bine si la rau. Anul acesta, din pricina pandemiei de.

SUA, ACUZATII NOI PENTRU ATENTATUL DIN 1988

Departamentul de Justitie acuza barbatul libian de construirea dispozitivului exploziv pentru Zborul.

AC Milan Lazio. Test de foc pentru liderul din Serie A

Arena Giuseppe Meazza din Milano gazduieste, miercuri seara, duelul dintre liderul campionatul italian AC Milan si Lazio Roma, o echipa calificata in optimile Champions League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )