Libnet.ro
UNICEF

14:01

AC Milan Lazio. Test de foc pentru liderul din Serie A

Online Sport Online Sport,
AC Milan Lazio. Test de foc pentru liderul din Serie A

Arena Giuseppe Meazza din Milano gazduieste, miercuri seara, duelul dintre liderul campionatul italian AC Milan si Lazio Roma, o echipa calificata in optimile Champions League. continuă pe Online Sport

Delta si British Airways cer un test negativ pentru zborurile din Regatul Unit la New York

Companiile British Airways si Delta Airlines le vor cere pasagerilor la plecarea din Regatul Unit cu destinatia New York un certificat de test negativ la COVID-19, din cauza incertitudinii din jurul noii tulpini a coronaviruslui, a facut cunoscut ieri guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo.

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

Diana Sosoaca (AUR) e presedinta Comisiei pentru abuzuri din Senat (VIDEO)

Partidele parlamentare si-au impartit comisiile din Parlament. Una dintre cele mai exotice prezente din Legislativ, senatoarea AUR Diana Sosoaca, va fi presedintele Comisiei pentru Abuzuri din camera.

Raed Arafat rupe tacerea despre noua tulpina de coronavirus. De ce s-au inchis granitele pentru cetatenii din Marea Britanie, de fapt

Noua tulpina de coronavirus reprezinta un nou motiv de ingrijorare pentru medici, autoritati si oamenii de stiinta. Potrivit informatiilor descoperite pana acum, noua tulpina se caracterizeaza printr-o contagiozitate mult mai mare, punand si mai multa presiune pe sistemul medical, deja ajuns la epuizare. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat luni seara motivul pentru care autoritatile .

SUA, ACUZATII NOI PENTRU ATENTATUL DIN 1988

Departamentul de Justitie acuza barbatul libian de construirea dispozitivului exploziv pentru Zborul.

Diana Sosoaca este presedinta Comisiei pentru abuzuri din Senat

Diana Sosoaca AUR) este noua presedinta a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii din Senat, a anuntat senatorul liberal Daniel Fenechiu, membru in comisie.

Diana Sosoaca (AUR) va conduce Comisia pentru abuzuri din Senat

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, protagonista unui scandal in Senat inca din prima sa zi de mandat pentru ca nu a purtat masca de protectie, va fi presedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii.

UPDATE Negocierile PSD-PNL-USR-UDMR pentru functiile din Parlament s-au incheiat

Liderii celor patru formatiuni politice din Parlament Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor nu au reusit sa ajunga la un consens privind impartirea functiilor de conducere din Parlament. PSD a cerut locuri in conducerea Parlamentului si sefia unor comisii importante, ca de exemplu Educatia, Munca, Sanatatea si Economia. UPDATE ora 18. 20 Ulterior discutiile au fost reluate iar PSD a primit sefia comisiilor cerute. Potrivit surselor parlamentare citate de HotNews. ro PSD i-a avertizat pe reprezentantii PNL,USR si UDMR ca vor bloca votul la alegerea lui Ludovic Orban in functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )