Libnet.ro
UNICEF

21:30

La mancarea la ceaun Vegeta Cuburi e cel mai bun!

România Liberă România Liberă,
La mancarea la ceaun Vegeta Cuburi e cel mai bun!

Sa va mai intrebam cat de dor va este sa mergeti cu cortul la munte? Mai are vreun rost?. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Economia Germaniei a inregistrat al doilea cel mai sever declin trimestrial de la reunificare Cele mai mari trei economii ale Europei sunt in recesiune. Ce-i mai rau abia incepe

Economia Germaniei, cea mai puternica din Europa, a intregistrat cel mai sever declin trimestrial de la criza financiara din 2009 si al doilea cel mai mare de la reunificarea din 1990. Si tot sta mai bine decat a .

Doliu in familia regala a Romaniei! A murit Paul Bandram, cel mai tanar var primar al Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei este in doliu! Paul Bandram, cel mai tanar var primar al Regelui Mihai, s-a stins din viata la 72 de ani.

Misteriosul caz al judetului Braila: cum a ajuns sa aiba cel mai mic numar de infectati din tara

Judetul Braila are cel mai mic numar de persoane infectate din toata tara. Si, mai important de precizat, de aproximat o saptamana n-a mai raportat niciun caz nou. inca de sambata.

Facebook, plan extrem de ambitios: cum vrea sa conecteze la internet cel mai sarac continent

Facebook are planuri mari pentru a aduce internet in mai toate colturile lumii. Are un proiect prin care vrea sa conecteze si zonele de pe cel mai sarac continent. Facebook e un gigant al lumii.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI: Start-Up Nation 2020 va incepe cel mai probabil in luna iunie

Editia din acest an a programului de incurajare si stimulare a antreprenoriatului Start-Up Nation va demara cel mai probabil din a doua parte a lunii iunie sub un nou brand si cu noi criterii de finantare ce vor viza eficienta antreprenoriala, tehnologia si digitalizarea, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei video-conferinte organizata de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Novak Djokovic nu are dubii: il va depasi pe Federer si va deveni jucatorul cu cele mai multe Grand Slam-uri castigate in cariera

Sarbul Novak Djokovic crede ca va castiga cele mai multe titluri de Grand Slam si va deveni jucatorul cu cele mai multe saptamani petrecute in fruntea clasamentului ATP din istoria tenisului, pana la retragerea sa din activitate, informeaza Reuters.

Rafael Nadal a fost desemnat cel mai mare sportiv spaniol al tuturor timpurilor

Superstarul spaniol a stabilit numeroase recorduri in cariera sa de exceptie. Acestea i-au permis sa intre in cursa pentru desemnarea celui mai mare atlet spaniol al tuturor timpurilor. Pentru multi nu a fost o surpriza ca i-a fost acordat acest titlu dupa un sondaj efectuat de ziarul de sport spaniol Marca.

Cel mai vechi templu din lume si uimitorii sai arhitecti - Un sit arheologic din Turcia continua sa uimeasca

Un loc din sud-estul Turciei, la granita cu Siria, a uimit in ultimii 20 de ani prin descoperirile arheologice care schimba modul in care privim oamenii care au trait acum peste 10 milenii. in sit-ul din Anatolia au fost descoperiti stalpi de piatra de zeci de tone greutate asezati in cercuri mari si sculptati. Si totul dateaza de acum 11. 500 de ani, sanctuarul fiind, foarte posibil, construit de vanatori-culegatori. Cele mai noi analize pe computer arata ca arhitectii din neolitic au urmat reguli geometrice logice si au planuit intregul proiect inca de la inceput.

Coronavirus in Romania: Neamt, al doilea cel mai afectat judet, dupa Suceava in Braila au fost confirmate doar 20 de cazuri de imbolnavire

Suceava continua sa fie judetul cu cele mai multe cazuri de coronavirus - 3. 448 -, urmat de Neamt, cu 834 de infectii. in Capitala au fost raportate 1. 644 de cazuri. Braila si Valcea sunt judetele cu cele mai putine imbolnaviri - 20, respectiv 27, potrivit datelor transmise luni de Grupul de comunicare strategica.

Cel mai important gest al Google impotriva pirateriei: ce a schimbat in pagina de cautare

Google a simtit foarte mare presiune din partea studiourilor de la Hollywood pentru a nu mai promova filmele piratate de pe internet in rezultatele la cautare. intr-un final, a cedat. in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )