Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mancarea favorita a lui Victor Ponta. Daciana Sarbu a dat din casa

Playtech Playtech,
Mancarea favorita a lui Victor Ponta. Daciana Sarbu a dat din casa

Liderul ProRomania, Victor Ponta, si europarlamentarul Daciana Sarbu, si acum, dupa 14 ani de casatorie, sunt la fel de apropiati, iar casnicia lor merge ca pe roate, sau cel putin asa se vede de afara. Mancarea favorita a lui Victor Ponta Dupa ce, la Bruxelles, a activat ca europarlamentar, inca din 2007, sotia liderului ProRomania, . continuă pe Playtech

Monica Macovei a castigat 9.500 de euro dupa ce i-a numit corupti pe Victor Ponta si pe Dan Sova. CEDO: Riscurile vietii politice si al dezbaterilor libere

Monica Macovei a castigat la CEDO procesul deschis dupa ce instantele din Romania au obligat-o sa plateasca daune de 10. 000 de lei, pentru ca in 2009 i-a acuzat de coruptie pe Dan Sova si pe Victor Ponta. Curtea Europeana i-a dat dreptate Monicai Macovei, dar si despagubiri de 9. 500 de euro din partea statului.

Ciolacu, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020: E cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca este cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020. Ciolacu sustine ca aceasta decizia il favorizeaza pe Nicusor Dan si acuza o intelegere a lui victor Ponta cu PNL.

Reactie incredibila dupa anuntarea aliantei intre Robert Negoita si Victor Ponta. N-o sa mai aiba ceas la mana

Mihai Tudose, europarlamentar si fost prim ministru al Romaniei, l-a luat la misto pe Robert Negoita dupa ce primarul Sectorului 3 a anuntat ca se aliaza in alegerile locale 2020 cu partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania. Reactie ironica dupa anuntarea aliantei intre Robert Negoita si Victor Ponta. N-o sa mai aiba ceas la .

VICTOR PONTA INTERVINE IN LUPTA PENTRU CAPITALA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu poate face mai mult decat a facut din 2016 pana acum si ca Nicusor Dan nu va fi capabil sa isi puna in aplicare proiectele. Victor Ponta a precizat: Nicusor Dan nu va putea sa faca mai mult decat ar fi putut in 2016, pentru ca a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL. Vreau sa construim o alternativa si cine nu e prizonier al binomului PSD-PNL trebuie sa aiba o alternativa in Alianta Pro Bucuresti 2020 care propune pentru capiltala 1% politica si 99% rezultate.

GABRIELA FIREA: Vom avea voturi astfel incat motiunea sa treaca, indiferent de suportul lui Victor Ponta

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca motiunea de cenzura pe care PSD o va introduce la finalul luni august va fi votata indiferent de suportul lui Victor Ponta, ea neexcluzand o colaborare pe termen lung intre partidul acestuia, Pro Romania si PNL.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )