Libnet.ro
UNICEF

05:00

Manchester City ofera 100 milioane de euro plus trei jucatori pentru Lionel Messi

Online Sport Online Sport,
Manchester City ofera 100 milioane de euro plus trei jucatori pentru Lionel Messi

Presa catalana anunta ca Manchester City a pregatit deja o oferta pentru transferul argentinianului Lionel Messi. continuă pe Online Sport

Programul fotovoltaice pentru firme va avea o finantare de 100 milioane de euro in prima faza

Programul fotovoltaice pentru firme, denumit ELECTRIC-UP va avea o finantare de 100 milioane de euro in primul ciclu de finantare, conform unui proiect lansat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Economiei.

Cum arata prima oferta a lui Manchester City pentru Lionel Messi - Ce ar primi Barcelona in schimbul vedetei sale

Jurnalistii de la Sport apropiati de clubul catalan) vorbesc despre o prima oferta pe care Manchester City o va face Barcelonei pentru a-l achizitiona pe Lionel Messi. in urma cu doar cateva zile, argentinianul a precizat ca-si doreste sa plece de la gruparea de pe Camp Nou.

Euroins anunta plata unor despagubiri in crestere si o infuzie de capital de aproape 100 milioane de lei, dupa amenzile luate pentru nereguli la plata daunelor

Euroins Romania, al doilea mare asigurator RCA din tara, a anuntat marti ca a platit despagubiri de 504,5 milioane lei in prima jumatate a acestui an, in crestere cu 25% si ca va face o majorare de capital de aproape 100 milioane de lei, sub forma unor datorii subordonate si infuzii de capital, care vor fi varsate integral in urmatoarele doua luni. Anuntul vine dupa un val de amenzi de sute de mii de lei luate atat de asigurator cat si de conducerea firmei pentru nereguli la plata daunelor.

Fonduri europene 2020 pentru firme: Cate 1,5 milioane-6 milioane Euro pentru investitii, POR 2.2-IMM. Lista domenii eligibile

Fondurile europene pentru firmele mici si mijlocii POR 2. 2-IMM vor fi ceva mai accesibile decat se prevedea initial, pentru ca Ministerul Lucarilor Publice a scazut de la 2 milioane de euro la 1,5 milioane de euro pragul minim de finantare nerambursabila, pentru firmele mici si mijlocii.

PENTRU REALIZAREA STADIONULUI STEAUA Constructii Erbasu a contractat peste 10 milioane euro de la BRD Groupe Societe Generale

Cu o capacitate de 31. 254 locuri si o suprafata construita de 82. 000 mp, arena din Ghencea presupune o investitie de 210 milioane lei - valoarea contractului incheiat cu Asocierea care deruleaza lucrarile, conform CNI Asocierea Constructii Erbasu-Concelex-Terra Gaz Construct realizeaza lucrarile de constructie pentru noul stadion Steaua. in vederea finantarii acestui proiect, Constructii Erbasu SA, in calitate de lider al Asocierii mentionate mai sus, a contractat un credit in valoare de 52,5 milioane lei de la BRD Groupe Societe Generale.

RC Europe inaugureaza al treilea parc de retail, in urma unei investitii de 9 milioane euro

Dezvoltatorul si administratorul imobiliar ceh RC Europe inaugureaza, pe 27 august, cel de-al treilea parc de retail al grupului din Romania, cu o investitie totala de 9 milioane de euro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )