Libnet.ro
UNICEF

20:15

Manchester United - Juventus, meciul serii in Liga Campionilor. Ronaldo revine pe Old Trafford

Online Sport Online Sport,
Manchester United - Juventus, meciul serii in Liga Campionilor. Ronaldo revine pe Old Trafford

Duel de cinci stele, marti seara, pe Old Trafford din Manchester, acolo unde United primeste vizita lui Juventus in derby-ul Grupei H din Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

Manchester United - Juventus, meciul serii in Liga Campionilor. Ronaldo revine pe Old Trafford

Duel de cinci stele, marti seara, pe Old Trafford din Manchester, acolo unde United primeste vizita lui Juventus in derby-ul Grupei H din Liga Campionilor.

Champions League: Manchester United - Juventus Torino, duelul serii / Cristiano Ronaldo se ntoarce pe Old Trafford (Programul televizarilor)

Marti vor avea loc primele partide din etapa a treia a grupelor Champions League. Cristiano Ronaldo se va deplasa cu Juventus in Anglia, pentru a juca impotriva fostei sale echipe Manchester United. in alta partida a serii, Real Madrid va incerca sa depaseasca perioada grea prin care trece si sa se impuna pe teren propriu impotriva Viktoriei Plzen.

Liga Campionilor, meciuri fabuloase: Ronaldo revine la Manchester, iar Real tinteste prima victorie dupa 31 de zile. Sapte partide sunt, diseara, la TV

Cea mai tare competitie intercluburi din lume revine, diseara, cu meciuri de cinci stele in care capul de afis va fi Manchester United - Juventus.

Ovidiu Hategan va arbitra meciul saptamanii in Liga Campionilor

UEFA l-a delegat pe Ovidiu Hategan la cel mai tare duel al saptamanii in Liga Campionilor, competitie care revine in actualitate cu etapa a 3-a.

Premier League: Chelsea, remiza pe teren propriu cu Manchester United; Golul londonezilor de 2-2 a venit n minutul 90+6

Chelsea Londra a terminat la egalitate partida disputata impotriva echipei Manchester United, scor 2-2, dupa ce a reusit sa marcheze al doilea gol in ultimul minut de prelungiri. Echipa lui Maurizio Sarri a trecut pe prima pozitia a clasamentului provizoriu.

VIDEO Premier League: Jose Mourinho a sarit la bataie, dupa ce Chelsea a egalat pe Manchester United n ultimul minut al prelungirilor

Chelsea Londra a terminat la egalitate partida disputata impotriva echipei Manchester United, scor 2-2, dupa ce a reusit sa marcheze al doilea gol in ultimul minut de prelungiri. Echipa lui Maurizio Sarri a trecut pe prima pozitia a clasamentului provizoriu, iar Jose Mourinho a sarit la bataie dupa ce un om din staff-ul lui Chelsea l-a provocat dupa golul egalizator.

Chelsea o egaleaza pe Manchester United in minutul 90+5. Mourinho la un pas de bataie cu un om din staff-ul londonezilor

Meci cu patru goluri, dramatism pana la ultima faza si incrancenare cat cuprinde. Acestea au fost ingredientele duelului dintre Chelsea si Manchester United, partida incheiata la egalitate, scor 2-2.

Programul meciurilor de marti in Liga Campionilor

Etapa a 3-a din Liga Campionilor programeaza, marti seara, primele opt meciuri din aceasta runda.

Champions League: Juventus, victorie pe Old Trafford, 1-0 cu Manchester United; Real si Bayern au nvins, dar n-au convins (Rezultatele serii)

Marti au avut loc primele partide ale etapei a treia din grupele Champions League. Juventus Torino a obtinut trei puncte in deplasarea de pe Old Trafford, intr-un meci in care Dybala a fost singurul marcator si Cristiano Ronaldo nu a stralucit. Real Madrid a invins la limita Viktoria Plzen 2-1), in timp ce Bayern Munchen a castigat cu 2-0 in deplasarea de la Atena, marcand ambele goluri intr-un interval de doua minute. Cel mai spectaculos meci al serii a avut loc intre Hoffenheim si Olympique Lyon, gazdele egaland in minutul 90+2, scor 3-3.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, la prima victorie cu Dragan Djukic pe banca, scor 29-27 mpotriva echipei Vipers Kristiansand

CSM Bucuresti a castigat, scor 29-27 14-14), partida disputata in deplasare, din etapa a treia a Grupei D a Ligii Campionilor la handbal feminin, impotriva echipei Vipers Kristiansand din Norvegia. Tigroaicele au inceput greu meciul, fiind conduse si la trei goluri distanta, insa au egalat pana la pauza, au condus pe tot parcursul reprizei secunde si au reusit sa reziste revenirii norvegiencelor din finalul partidei. Acesta a fost primul meci al lui Dragan Djukic pe banca unei echipe feminine de handbal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )