Libnet.ro
UNICEF

00:07

Manda, aluzie la Viorica Dancila: Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras

Adevărul Adevărul,
Manda, aluzie la Viorica Dancila: Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras

Dupa ce in noiembrie Claudiu Manda a avut mai multe discutii cu Viorica Dancila care i-a reprosat acestuia ca a facut-o proasta, joi, intr-o sedinta de partid, seful PSD Dolj le-a spus colegilor din partid ca nu are de gand sa mai sustina prosti in functii publice. continuă pe Adevărul

Manda: Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras

Dupa contrele din trecut cu Viorica Dancila care i-a reprosat ca a facut-o proasta, Claudiu Manda iese din nou la rampa si la o sedinta de partid le-a spus colegilor ca PSD n-o sa mai sustina prosti in functii publice.

Claudiu Manda, declaratie ferma: Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras

Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj si europarlamentar social-democrat, a facut o declatie categorica prin care a subliniat in mod explicit ca PSD nu va mai sustine prosti in functii publice.

Viorica Dancila revine cu un mesaj dur pentru Raluca Turcanu. Ce spune despre pensiile romanilor

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali! Fostul premier al Romaniei a criticat vehement declaratiile acestora in privinta posibilei majorari a varstei de pensionare. Ce mesaj dur i-a transmis fostul presedinte al Partidului Social Democrat Ralucai Turcan? Dancila, mesaj dur pentru Raluca Turcan Viorica Dancila surprinde cu un mesaj extrem de dur la adresa Ralucai Turcan.

Viorica Dancila, atac la ministrul Muncii: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de aniPensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila critica declaratiile ministrului Muncii, Violeta Alexandru pe tema varstei de pensionare. Dancila a postat joi, pe pagina sa de socializare, ca ministrul Muncii nu poate forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani doar pentru a nu le plati pensiile.

Viorica Dancila, atac dur la adresa PNL: Nu aveti dreptul sa fiti atat de cinici si sa va jucati cu sentimentele pensionarilor. Singura solutie gasita e sa cresteti varsta de pensionare

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei,a declarat la Antena 3 ca PNL se pregateste de o crestere a varstei de pensionare, adaugand ca se joaca cu sentimentele pensionarilor.

Viorica Dancila, atac la Guvernul Orban: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani. Pensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila a criticat joi, intr-o postare, afirmatiile unor ministri din Guvernul Orban privind cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, spunand ca pensia este un drept, nu o pomana.

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali: Nu cunoasteti realitatile din societatea romaneasca si nu va pasa catusi de putin de oameni!

Viorica Dancila critica declaratiile liberalilor privind posibila crestere a varstei de pensionare, spunand ca nu cunosc realitatile din Romania si ca nu le pasa de oameni.

Viorica Dancila se repede asupra Guvernului Orban in privinta pensiilor

Fostul premier si lider PSD, Viorica Dancila, a reactionat, pe Facebook. la intentia ministrului Mun.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )