Libnet.ro
UNICEF

09:15

Viorica Dancila se repede asupra Guvernului Orban in privinta pensiilor

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila se repede asupra Guvernului Orban in privinta pensiilor

Fostul premier si lider PSD, Viorica Dancila, a reactionat, pe Facebook. la intentia ministrului Mun. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, atac la Guvernul Orban: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani. Pensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila a criticat joi, intr-o postare, afirmatiile unor ministri din Guvernul Orban privind cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, spunand ca pensia este un drept, nu o pomana.

Viorica Dancila revine cu un mesaj dur pentru Raluca Turcanu. Ce spune despre pensiile romanilor

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali! Fostul premier al Romaniei a criticat vehement declaratiile acestora in privinta posibilei majorari a varstei de pensionare. Ce mesaj dur i-a transmis fostul presedinte al Partidului Social Democrat Ralucai Turcan? Dancila, mesaj dur pentru Raluca Turcan Viorica Dancila surprinde cu un mesaj extrem de dur la adresa Ralucai Turcan.

Viorica Dancila, atac la ministrul Muncii: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de aniPensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila critica declaratiile ministrului Muncii, Violeta Alexandru pe tema varstei de pensionare. Dancila a postat joi, pe pagina sa de socializare, ca ministrul Muncii nu poate forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani doar pentru a nu le plati pensiile.

Manda, aluzie la Viorica Dancila: Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras

Dupa ce in noiembrie Claudiu Manda a avut mai multe discutii cu Viorica Dancila care i-a reprosat acestuia ca a facut-o proasta, joi, intr-o sedinta de partid, seful PSD Dolj le-a spus colegilor din partid ca nu are de gand sa mai sustina prosti in functii publice.

Viorica Dancila, atac dur la adresa PNL: Nu aveti dreptul sa fiti atat de cinici si sa va jucati cu sentimentele pensionarilor. Singura solutie gasita e sa cresteti varsta de pensionare

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei,a declarat la Antena 3 ca PNL se pregateste de o crestere a varstei de pensionare, adaugand ca se joaca cu sentimentele pensionarilor.

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali: Nu cunoasteti realitatile din societatea romaneasca si nu va pasa catusi de putin de oameni!

Viorica Dancila critica declaratiile liberalilor privind posibila crestere a varstei de pensionare, spunand ca nu cunosc realitatile din Romania si ca nu le pasa de oameni.

Varsta de pensionare ar putea creste pana la 70 de ani. Care este justificarea oficiala a Guvernului Orban

Varsta de pensionare ar putea creste, pentru romani, iar masura vine la pachet cu o explicatie oficiala din partea Guvernului Orban. Varsta care ar putea ajunge sa fie stabilita in acest sens este cea de 70 de ani. Cifra este una care le starneste motive de ingrijorare locuitorilor tarii noastre. Mai ales persoanelor care au .

Lovitura pentru 1,8 milioane de romani. Ce categorie risca sa ramana fara pensie. Anuntul Guvernului Orban

Ministrul de Finante a anuntat, in aceasta joi, ca exista o categorie de romani care risca sa ramana fara pensie. Vestea este una alarmanta, mai ales ca in aceasta postura se regasesc nu mai putin de 1,8 milioane de persoane. Varsta de pensionare, potrivit legislatiei din prezent, este cea de 63 de ani pentru femei .

PSD va anunta, marti, daca va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban

PSD va anunta marti daca va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Liderii social-democratilor se vor intalni pe 15 ianuarie in Comitetul Executiv, in care au de luat marea decizie,.

Parintii cer Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii: Este inacceptabil ca statul sa gaseasca bani pentru pensiile speciale, numai pentru copiii nostri nu

Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti invatamant Preuniversitar cere Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii. Suntem constienti ca bugetul nu reprezinta un sac fara fund, numai ca, in ultimii 30 de ani, de cate ori este vorba de bugetul Ministerului Educatiei, de investitii bugetare reale in educatie sau de alocatiile copiilor, nu se gasesc resurse financiare, spun parintii intr-un comunicat de presa. Orban, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor copiilor: Avem patru variante, printre care atacarea la Curtea Constitutionala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )