Libnet.ro
UNICEF

09:30

Manda: Nu confirm sau nu infirm audierea lui Liviu Dragnea la comisia de control al SRI

Adevărul Adevărul,
Manda: Nu confirm sau nu infirm audierea lui Liviu Dragnea la comisia de control al SRI

Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat marti ca nici nu confirma, nici nu infirma o posibila audiere la comisie a liderului PSD Liviu Dragnea pe subiectul eventualelor intalniri private pe care acesta le-ar fi avut cu Laura Codruta Kovesi sau cu Florian Coldea. continuă pe Adevărul

Manda: Nu confirm sau nu infirm audierea lui Liviu Dragnea la comisia de control al SRI

Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat marti ca nici nu confirma, nici nu infirma o posibila audiere la comisie a liderului PSD Liviu Dragnea pe subiectul eventualelor intalniri private pe care acesta le-ar fi avut cu Laura Codruta Kovesi sau cu Florian Coldea, scrie News. ro.

Antena 3 critica decizia lui Liviu Dragnea de a-si sarbatori ziua de nastere in ziua in care se implinesc doi ani de la tragedia de la Colectiv / Florin Iordache: Sunt doua lucruri diferite, asta e viata / Chemari la un protest in fata clubului Floreasca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este sarbatorit luni seara la clubul Floreasca din Capitala, unde se afla alaturi de mai multi colegi de partid, dupa ce a implinit sambata 55 de ani, scrie Agerpres. Antena 3 a transmis imagini in direct cu ziaristii care ii intrebau pe deputati daca li se pare moral ca aceasta petrecere are loc in ziua in care se comemoreaza doi ani de la tragedia de la Colectiv. UPDATE: Un protest initiat de comunitatea Coruptia ucide este anuntat in aceasta seara in fata clubului Floreasca, unde Liviu Dragnea isi serbeaza ziua de nastere. In timp ce familiile celor de la Colectiv isi plang mortii, Dragnea face petrecere arata initiatorii evenimentului anuntat pe Facebook.

Controverse si promisiuni desarte. Ce sarbatoreste Liviu Dragnea pe 30 octombrie?

Criticat pentru planul de a petrece cu deputatii PSD in paralel cu comemorarea victimelor incendiului din Colectiv, liderul social democrat a incercat sa dreaga busuiocul. Dragnea isi acuza adversarii ca se folosesc de victimele incendiului din Colectiv, dar tragicul eveniment a facilitat debarcarea lui Victor Ponta din fruntea Executivului si intarirea puterii lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea despre povestea porcului: Daca este adevarata povestea cu porcul, acel porc este un nesimtit si un penal. / Intrebat daca a avut intalniri private cu Kovesi: Daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun

Liviu Dragnea a fost intrebat marti, de jurnalisti, daca este adevarata povestea cu porcul, el raspunzand ca: Daca este adevarata povestea cu porcul, acel porc este un nesimtit si un penal. Liderul PSD a adaugat ca Niste oameni care au fost in functii sa vorbeasca despre lucruri serioase, decat sa discutam acum de povestea porcului. Intrebat si daca a avut intalniri private cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, Dragnea a raspuns ca Daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun. Nu spun presei ca sa nu se piarda interesul comisiei sa ma mai invite.

Liviu Dragnea, despre episodul parlitului porcului alaturi de Kovesi si Coldea: Daca e real, porcul e un nesimtit si un penal

Presedintele PSD Liviu Dragnea a negat marti ca a participat, in decembrie 2013, la parlitul porcului impreuna cu Coldea si Kovesi, asa cum l-a acuzat fostul premier Victor Ponta, sustinand ca daca povestea porcului e reala, porcul e un penal, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea, despre intalnirea cu Kovesi: Daca voi fi chemat la vreo comisie, voi spune

Liviu Dragnea a vorbit despre intalnirea cu Laura Codruta Koves si a declarat ca daca va fi chemat la vreo comisie, va vorbi. Eu in luna decembrie nu am fost la o intalnire de.

Liviu Dragnea, prins cu minciuna de Dacian Ciolos si Vlad Voiculescu

Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, l-a acuzat de minciuna pe Liviu Dragnea, dupa ce acesta a declarat, luni, ca a cerut premierului Tudose, care a fost de acord, sa prelungeasca si pentru 2018 finantarea de la buget pentru tratamentele supravietuitorilor din Colectiv.

O rusine nationala!. Radu Banciu: Un om ca Liviu Dragnea nu merita sa se fi nascut vreodata (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu aniversarea lui Liviu Dragnea, care a implinit sambata 55 de ani, dar a ales sa sarbatoreasca impreuna cu.

Liviu Dragnea, despre proiectul de buget: Se respecta tintele de deficit sub 3% pentru anul 2018

Dupa ce aparticipat la o sedinta fulger alaturi de liderii coalitieipentru a discuta despre bugetul Romaniei pentru anul viitor, Liviu Dragnea a precizat care sunt concluziile acestei.

Liviu Dragnea, despre proiectul de buget: Se respecta tintele de deficit sub 3% pentru anul 2018-VIDEO

Dupa ce aparticipat la o sedinta fulger alaturi de liderii coalitieipentru a discuta despre bugetul Romaniei pentru anul viitor, Liviu Dragnea a precizat care sunt concluziile acestei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3182 seconds )