Libnet.ro
UNICEF

14:15

Manda (PSD) face apel la responsabilitate: stamacasa - Este foarte important sa ne informam din surse oficiale

B1 B1,
Manda (PSD) face apel la responsabilitate: stamacasa - Este foarte important sa ne informam din surse oficiale

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda face apel la romani sa se informeze din surse sigur cu privire la pandemia de coronavirus. Sub sloganul stamacasa, Manda distribuie pe Facebook o postare a IGSU in care se. continuă pe B1

STS face apel la responsabilitate. Romanii au sunat la 112 sa intrebe cum merg trenurile sau daca se pot fi chemati zugravii pe timpul starii de urgenta din cauza coronaviruslui

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), ca administrator al Serviciului de urgenta, face apel la cetateni sa sune la 112 doar pentru urgente. Peste 12. 000 de apeluri telefonice la 112, cu privire la.

Presedintele PNL Prahova face apel la firmele din judet sa ajute la dotarea Spitalului Ploiesti: Exista 32 de paturi pentru bolnavi cu afectiuni grave cauzate de Coronavirus, dar nu exista ventilatoare mecanice performante si monitoare (VIDEO)

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, face apel la la responsabilitate sociala si solidaritate din partea companiilor din judet in contextul pandemiei de Coronavirus. Liberalul cere patronilor de companii.

Senatorul PSD Marius Dunca face apel la solidaritate: Condamn cu fermitate atitudinea unor comercianti care inteleg ca in aceasta perioada este mai bun profitul decat sprijinirea aproapelui

Fostul ministru PSD Marius Dunca face apel la solidaritate in aceste vremuri in care oamenirea e greu incercata de pandemia de coronavirus. Senatorul condamna public faptul ca unii comercianti au decis sa.

ADEM face apel la solidaritate si la deblocarea liberei circulatii a marfurilor in UE

Asociatia Distribuitorilor Europeni de Medicamente ADEM), parte din Affordable Medicines Europe, face apel la decidentii din Romania pentru ridicarea de urgenta a restrictiei de export, in acord cu ghidul elaborat de CE ieri, 16 martie 2020, privind masurile de gestionare a frontierelor pentru a proteja sanatatea si pentru a asigura disponibilitatea bunurilor si serviciilor esentiale, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Guvernul german face apel la Armata pentru combaterea COVID-19

Armata germana face pregatiri pentru a contribui la eforturile de combatere a coronavirusului daca i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )