Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mandat de arestare pe numele fostului deputat PSD, Cristian Rizea. Decizia a fost luata de catre magistratii de la Chisinau

B1 B1,
Mandat de arestare pe numele fostului deputat PSD, Cristian Rizea. Decizia a fost luata de catre magistratii de la Chisinau

Magistratii de la Chisinau au emis un mandat de arestare pe numele lui Cristian Rizea, informeaza Deschide. md. Fostul deputat PSD a fugit in Republica Moldova, dupa ce a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de. continuă pe B1

Romania cere extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugar in Republica Moldova

Romania a cerut miercuri extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, care a fugit in Republica Moldova dupa ce a fost condamnat la 4 ani si 8 luni inchisoare. Cererea vine la o zi dupa ce Rizea a ramas fara cetatenia moldoveneasca si a fost retinut de autoritatile de peste Prut.

Magistratii de la Chisinau au decis arestarea fostului deputat PSD Cristian Rizea

Magistratii de la Chisinau eu emis vineri mandat de arestare pe numele fostului deputat PSD Cristian Rizea, care a fugit in Republica Moldova dupa ce a fost condamnat definitiv in 2019 la 4 ani si 8 luni de inchisoare, scrie Deschide. md.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare

Presedintele Republicii Moldova i-a retras cetatenia lui Cristian Rizea, fost deputat PSD, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial al R. Moldova. Spovedania lui Cristian Rizea. Condamnat penal, fostul pesedist de varf acuza grupul de la Monaco care fura Romania.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut in Republica Moldova dupa ce presedintele Igor Dodon a anuntat ca i-a retras cetatenia (VIDEO)

UPDATE, 3 noiembrie, ora 17. 10 -Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut in Republica Moldova. Rizea a fosst prins, marti, la Chisinau, potrivit jurnal. md. L-au condus la organul de.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare, a fost retinut la Chisinau, dupa retragerea cetateniei

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie si caruia presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia, a fost retinut la Chisinau, relateaza Jurnal. md.

Fostul parlamentar PSD Cristian Rizea a fost arestat pentru 18 zile, de magistratii de la Judecatoria Chisinau

Judecatoria Chisinau a emis un mandat de arest de 18 zile pe numele fostului deputat PSD, Cristian Rizea. Decizia a fost luata cu putin timp in urma, potrivit Deschide. md.

Ministerul Justitiei, noi informatii privind extradarea fostului deputat PSD Cristian Rizea, din Republica Moldova

Ministerul Justitiei din Romania a venit cu clarificari privind situatia fostului deputat PSD Cristian Rizea, condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, de inalta Curte de Casatie si Justitie. Imediat dupa aflarea sentintei, Rizea a plecat in Republica Moldova, stiind ca nu va fi extradat pentru ca avea cetatenie moldoveana. Pe care, insa, i-a retras-o chiar presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, retinut la Chisinau dupa ce presedintele Moldovei i-a retras cetatenia

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat in Romania pentru fapte de coruptie, a fost retinut astazi, la Chisinau, la putin timp dupa ce presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras cetatenia.

Fostul deputat Cristian Rizea a fost retinut la Chisinau

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost retinut, marti seara, la Chisinau. El ar urma sa fie extrad.

Ministerul Justitiei anunta ca a transmis autoritatilor din R. Moldova cererea privind extradarea lui Cristian Rizea

Ministerul Justitiei a venit cu o serie de precizari despre cazul fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Fostul politician a fost retinut la Chisinau dupa ce presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )