Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un manelist roman a facut SHOW la nunta regala a printului Harry: Ia-ti mireasa ziua buna a rasunat pe malul Tamisei (VIDEO)

B1 B1,
Un manelist roman a facut SHOW la nunta regala a printului Harry: Ia-ti mireasa ziua buna a rasunat pe malul Tamisei (VIDEO)

Gabi de la Oradea a facut show la Londra cu ocazianuntii Printului Harry cu Meghan Markle. Manelistul le-a dedicat mirilor cateva melodii. Astfel, pe malul Tamisei a rasunat Ia-ti mireasa ziua buna,. continuă pe B1

De ce era liber locul din fata Reginei Elisabeta la nunta Printului Harry si-a lui Meghan Markle?

Nunta regala, care a avut loc sambata, la Castelul Windsor, a fost analizata in detaliu de specialistii in eticheta. Un amanunt care a starnit controverse si interesul tuturor a fost scaunul liber din fata.

El ii ia locul Printului Harry! Nepotul Dianei este cel mai ravnit burlac

Acum ca Printul Harry nu mai e disponibil, atentia s-a mutat pe verisorul lui, Louis Spencer. Acesta din urma a fost remarcat la nunta regala, care a avut loc pe 19 mai, el luand parte la ceremonia.

Motivele pentru care nunta Printului Harry cu Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care s-a anuntat logodna Printului Harry cu fosta actrita americana Meghan Markle presa din intreaga lume a inceput sa vuiasca. Exista patru motive majore pentru care aceasta.

Meghan Markle e prima mireasa care a purtat asa ceva la o nunta regala. Au imbinat traditiile cu noul, protocolul cu avangardismul, iar rezultatul a fost unul fastuos

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle a fost evenimentul anului! Urmarit de cateva mii de simpatizanti regali din fata Castelului Windsor, si de alte cateva milioane de telespectatori din intreaga lume, nunta re.

Surpriza totala dupa nunta regala. Cu ce au ramas invitatii

Invitatii de la Nunta Regala dintre Printul Harry si actrita Meghan Markle au fost martori la un moment istoric. Zeci de genti de cadouri cu inscriptia oficiala, primite de invitati la nunta, au ajuns sa.

Detaliile careau trecut neobservate la nunta regala - VIDEO

Nunta regala s-a desfasurat impecabil, fara incidente notabile, insa au existat si cateva detalii importante care au trecut neobservate. in primul rand,Meghan Markle nu a intrat in Biserica.

Ce au facut invitatii cu cadourile primite la nunta regala. Este o oportunitate care...

Cateva pungi cu cadouri, primite de invitatii la nunta lui Harry si Meghan, duce si ducesa de Sussex, au inceput sa fie vandute pe Internet. Pana in prezent, pe site-ul eBay au fost descoperite noua.

Fosta iubita a Printului Harry a fost la nunta regala. Reactia ei in timpul ceremoniei a devenit virala

Chelsy Davy, fosta iubita a Printului William, a fost prezenta lanunta acestuia cu actrita Meghan Markle. Cei doi au avut o relatie tumultoasa, din 2004 pana in 2010. Chelsy Davy este fiicaunui.

De ce mama lui Meghan Markle a stat in al doilea rand la nunta regala

Toti ochii fost indreptati catre printul Harry si Meghan Markle pe 19 mai insa multi au observat-o si pe mama miresei, Doria Ragland, sprijinindu-si fiicape parcursul nuntii. intreaga lume.

Printul Harry si Meghan Markle le-au oferit invitatilor la nunta o punga plina cu cadouri. Ce continea aceasta

Mii de oameni au fost invitati la Castelul Windsor, in timp ce printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit, sambata, la Capela St. George. Cu totii au primit cate o punga cu cadouri. Pe plasele din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )