Libnet.ro
UNICEF

22:00

El ii ia locul Printului Harry! Nepotul Dianei este cel mai ravnit burlac

Antena3 Antena3,
El ii ia locul Printului Harry! Nepotul Dianei este cel mai ravnit burlac

Acum ca Printul Harry nu mai e disponibil, atentia s-a mutat pe verisorul lui, Louis Spencer. Acesta din urma a fost remarcat la nunta regala, care a avut loc pe 19 mai, el luand parte la ceremonia. continuă pe Antena3

Care este cel mai lung cuvant din limba romana. Are 44 de litere! Crezi ca reusesti sa-l citesti cu voce tare?

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este cel mai lung cuvant existent in limba romana. E numele unei boli pulmonare care e provocata de inhalarea prafului de siliciu vulcanic, care depunandu-se in.

Acesta este cel mai puternic aliment antioxidant din lume. Calugarii budisti ii numesc remediul suprem pentru cancer

Goji sunt niste fructe mici, de culoare rosie, cu gust dulce acrisor, care si-au facut treptat loc pe rafturile magazinelor si in retetele naturiste, datorita proprietatilor lor antioxidante.

Cel mai izolat loc de pe planeta nu a scapat de poluare. Descoperirea socanta facuta de savanti

Point Nemo este cel mai izolat loc de pe planeta si se afla la o distanta de 2. 700 de km de cel mai apropiat uscat. Chiar si asa, nici aceasta zona nu a scapat de poluare. Ambarcatiuni care au participat la Vo.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent.

Scene fierbinti cu sotia printului Harry facand amor salbatic. Cum l-a inselat Meghan Markle pe proaspatul sau sot (VIDEO)

Casatoria lui Meghan Markle cu printul Harry al Marii Britanii a fost, cu siguranta, cel mai urmarit eveniment din ultimii ani la nivel international. Ajunsa intre timp Ducesa de Sussex, Meghan Markle a.

Un manelist roman a facut SHOW la nunta regala a printului Harry: Ia-ti mireasa ziua buna a rasunat pe malul Tamisei (VIDEO)

Gabi de la Oradea a facut show la Londra cu ocazianuntii Printului Harry cu Meghan Markle. Manelistul le-a dedicat mirilor cateva melodii. Astfel, pe malul Tamisei a rasunat Ia-ti mireasa ziua buna,.

Soacra Printului Harry, cu PIERCING in nas la nunta regala! VERDICT: Moartea clinica a modei

Nunta printului Harry cu fosta actrita americana Meghan Markle inca suscita discutii despre modul in care s-a desfasurat. Tinutele mirilor si ale invitatilor au fost analizate indeaproape de criticii de.

Motivele pentru care nunta Printului Harry cu Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care s-a anuntat logodna Printului Harry cu fosta actrita americana Meghan Markle presa din intreaga lume a inceput sa vuiasca. Exista patru motive majore pentru care aceasta.

Caroline Wozniacki descrie experienta de a fi lider mondial: Ajungi pe cel mai nalt vrf si totul este la fel. Este deprimant

Caroline Wozniacki 2 WTA) traverseaza una dintre cele mai frumoase perioade ale carierei. A cucerit primul sau titlu de Grand Slam la inceputul acestui an Australian Open), revenind astfel si pe prima pozitie in clasamentul WTA dupa o pauza de sase ani. A petrecut patru saptamani pe cea mai inalta treapta a podiumului, fiind depasita de Simona Halep, insa daneza descrie experienta de a fi lider mondial astfel: Ajungi pe cel mai inalt varf si realizezi ca totul este la fel! Este deprimant! Viata continua pur si simplu.

Surprize in cel mai recent sondaj privind intentia de vot a romanilor: Ce diferenta mai este intre PSD si PNL (FOTO, VIDEO)

Partidul Social Democrat scade sub 40% in preferintele electoratului, e drept, nu cu mult, pana la 39%, arata cel mai recent studiu CURS. Chiar si asa, se observa ca scandalurile si gafele doamnei Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )